Selamlar. Bugun sizlere yaklaşık 1 yıl kesintisiz aktif kullandığım mouse Lenovo Legion M200 RGB urunu hakkında detaylı bilgiler vereceğim.
Fiyatı ve OzellikleriBenim aldığım donemde 149 lira gibi bir fiyata sahipti ve iki tane almıştım bir tanesinide aktif valorant oynayan arkadaşıma hediye etmiştim. Şu an guncel fiyat 200-250 kusurat. Bir aralar 600 bandına ulaşmıştı ve tekrardan bu sevyilere duştu, sabit ilerliyor.
Optik Sensor 4 DPI ayarı (1000 DPI, 1300 DPI, 1600 DPI, 2400 DPI) 500 FPS Kare hızı Saniyede 30 inc maksimum hareket hızı 7 renkli aydınlatma (Kırmızı, Sarı, Yeşil, Mavi, Mor, Pembe, Gokyuzu Mavisi) Orgulu USB kablosu Urun uzerindeki izlenimimUrun giriş seviyesinde veya amator oyunculara profesyonelsin dercesine hitap eden bir mouse. Oyunlar ve normal işlevler icin oldukca yeterli. Profesyonellerin işini gorur mu orası tartışılır ama ben goreceğini umuyorum. Profesyonel oyunculara profesyonel ekipmanı aratmayacak bir mouse ele oturuyor ve gayet uzun omurlu.
Son eklemeler
Bu fiyata elbet daha iyileri vardır fikir catışmasına girmeyelim ben kendimce yorumladım. Uzun omurlu arayanlar gonul rahatlığıyla alabilir Giriş seviyesindeki oyunculara profesyonel ekipman hazzı verecek derecededir İncelememi okuduğunuz icin teşekkurler. aklınızda soru işareti kalmasın dilediğinizi sorabilirsiniz.
İyi gunler iyi forumlar.
İnceleme Lenovo Legion M200 RGB Gaming Mouse
İncelemeler0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Alışveriş
- İncelemeler
- İnceleme Lenovo Legion M200 RGB Gaming Mouse