Yeni elime ulaştı oncelikle fiyatından başlayalım 200 TL gibi gunumuz şartlarına gore bayağı uygun bir fiyata sahip. Bu kulaklığı hem duşuk butcesi olan kişiler icin ayrıca F/P olduğunu soyledikleri icin dememek istedim. İlk oncelikle bizi kutudan cıktığı zaman 2 metreye yakın orgulu, plastiğimsi yapıda bir kablo karşılıyor. Kablo kalitesini beğendim lakin cok kıvır kıvır, dolaşıyor bu bir dezavantaj diyebiliriz. İcinden donuşturucu cıkıyor bu donuşturucu icin orguleme şekli kullanılmamış daha dayanıklı oluyor kullanmaları iyi olurmuş. Kulaklıkta sanal surround 7.1 ozelliği bulunmuyor lakin 50 MM surucuye sahip guzel bir stereo ses sunuyor, Valorant'da deneyimledim gayet rahat ses kasılabilir. Ses tekerleği biraz dandik geldi acıkcası ses maksimum seviyeye sabit kalması daha iyi olur surekli azaltıp acmak bozulmasına sebebiyet verebilir buda kulaklığı kullanılmaz duruma sokar. Kulaklık pedleri suni deri kullanılmış kulağınızı kaplıyor ve buyuk bir kulaklık lakin rahat ve hafif uzun sureler durduğu zaman kafanızı ağrıtmıyor, kafa bandı ise gayet esnek bir yapıda kasa kısmı sert plastikten uretilmiş cok duşurmeye gelmez. Mikrofonu şaşırtıcı derecede guzel bu fiyattan beklemezdim şahsen ayrıca 360 derece hareket etme ozelliğine sahip konumlandırdığınız yerde sabit kalıyor ve temiz ses veriyor. Ayrıca her hangi bir yazılıma sahip değil olmasına da cok gerek yok cunku 7.1 ozelliğine sahip olmadığı icin yazılımsal ayarlamayı gerektirecek bir şey yok. Son olarak USB ile yanan kulaklığın led ışıkları var tasarımı hoşuma gitti gece taktığınız zaman goze şık bir hava katıyor bunu da goz onunde bulundurabiliriz. Fotoğraflı, testli inceleme isterseniz belirtin bir kac gun icerisinde onu da atarım.
Artılar:
1- Rahat, baş ağrısı yapmıyor ve terletmiyor.
2- 360 Derece hareket edebilen temiz ses verebilen bir mikrofona sahip.
3- 50 MM Stereo hoparloru ile sesleri rahat analiz etmemizi sağlıyor.
Notr
1- Donuşturucu, orgu kablo kullanılmamış bana gore eksi.
2- Kablo uzun.
3- Yazılım yok
Eksileri
1- Sanal Surround bir 7.1 E sahip olabilirmiş.
2- Ses seviyesi biraz daha fazla olabilirdi.
Ozet olarak 200 TL gibi duşuk butce kulaklık arayanlara gore cok iyi bir secenek tercih edilebilir, iyi sosyallerr.
İnceleme Rampage K29 Thunder Gaming Kulaklık
İncelemeler0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Alışveriş
- İncelemeler
- İnceleme Rampage K29 Thunder Gaming Kulaklık