Acer Gaming laptop olarak yayınladığı Nitro serisinden Nitro 5 AN-515-55'i deneyimledim ve deneyimlerimi sizlere anlatacağım.
İlk aldığımda kutusu bile beni cok etkilemişti. Kutudan cıkardığımda calıştırmak icin şarja taktım ama ilk başta hicbir tepki vermedi. Acaba hatalı urun mu diye duşunurken şarj aletinin iyi oturması icin biraz daha guc uygulamam gerektiğini fark ettim. Zaten iyi taktıktan sonra takılan yerden cıt diye bir ses geliyor veya şarj ışığı yanınca anlıyorsunuz alacaklar dikkat etsin.
Benim modelimde Intel Core i5 10300H ve RTX3050 laptop GPU var. Oyuna başlayacağımda darboğaz yapar mı diye duşundum ama GeForce Experience'tan performans ayarlarına bakılınca yapmadığını anladım.
Herhangi bir optimizasyon sıkıntısı olmadığı surece (Java vb.) her oyunu acabilirsiniz. Acer'in Nitro serisine ozel yapmış olduğu Nitro sense uygulamasını atlamamak gerek cunku bilgisayarınızın basit bir şekilde yonetmenizi sağlıyor. Size verdiği bazı olanaklar da şunlar: GPU ve CPU kullanımları, sıcaklıkları, fan hızları (cool Boost), bazı performans ayarları, Acer true harmony hoparlor modları GeForce Experience girişi...
Nitro'nun yan ozellikleri olarak dtsXAudio, Killer Ethernet Wifi 6 Teknolojisi ve Ek olarak SSD slotları mevcut.
Depolama olarak 475 GB SSD'si var fakat Windows 10 veya 11 ile birlikte 425 GB size kalıyor.
Asıl onemli olan yere; Kasaya gelirsek ısı acısından cok dayanıklı ve uzun kullanımlar sunuyor yani Nitronun eski kasaları gibi değil Acer bu konuda Nitro serisine ozel bir ilgi gostermiş. Soğutma performansı bir laptopa gore ust duzeyde. Zorlayıcı bir oyunda cıkabileceği maksimum sıcaklıklar CPU 90 GPU 80 olur ama maximum diyorum ortalama bir oyunda daha farklı olur.
Şimdi asıl sorumuzu cevaplayalım: Nitro 5 alınır mı? Cevabımız evet ama fiyatı ileri bir zamanda artacak diye duşunuyorum ben aldığımda 13500 idi fakat şu an 15500.
Acer Nitro 5 AN-515-55 deneyimleri
İncelemeler0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Alışveriş
- İncelemeler
- Acer Nitro 5 AN-515-55 deneyimleri