Yaklaşık 2.5 yıldır kullanmaktayım yoğun olarak. Şu an yazdığım bilgisayar Windows 7 gozukuyor cunku evdeki değil.
Urunun ortalama fiyatı: 219₺
Ben aldığımda 170₺ civarlarındaydı. Fiyatı şaşırttı beni.
Kullanma amacım oyun ve mesajlaşmaydı, bu konularda gayet başarılı.
Malzeme kalitesi fiyatından beklediğimden daha az acıkcası. Bu fiyata oldukca ince bir plastik kullanmışlar. Tuşları cıkarırken nazikce cıkardığım halde kırılanlar oldu. Sertce vurduğumda ayaklıkları kırıldı maalesef. Bu konuda başarısız. Ofkeli biriyseniz kotu bir secim olacaktır.
Işıklar yeterli değil bence. Ben yine dikkatimi dağıtmasın diye duşuk ve hareketsiz ışık kullanıyordum, klavye işime geldi bu konuda. Tek renk modu var. Nefes alma moduna alabilir siniz, ışığı 0-3 arası ayarlayabilir siniz. Hareketsiz aydınlatma var.
Surucu, klavyenin surucusu yok. Tamamen tak calıştır.
Urun mekanik hissiyatlı, basarken hoş bir ses cıkarıyor. Tuşlar sağlam değil maalesef, sallanıyor tek parmakla sallayınca.
Urun cok uzun, sevdim bu yonunu ama masada cok yer kaplıyor.
Harfler lazer baskı değil, aydınlatması yok harflerin. Benim harfler silinmedi ama boşluk tuşundaki logo silindi. Harfler de silinir diye duşunuyorum.

kısacası, urun fiyatına değmez. Bu fiyata daha iyileri var. Ofis kullanımı icin secilebilir fakat oyun icin biraz dandik.
Eğer bu fiyat capında bir urun arıyorsanız bilindik markalar daha iyi olacaktır. Razer cyonsa Lite gibi urunler daha iyidir.