Arkadaşlar merhaba. Bugun sizlerle birlikte Philips 43PUS6262/12 incelemesini yapacağız. İncelemeye başlamadan once, eğer makalem de yazım yanlışı vs. varsa kusura bakmayınız.
Bildiğim kadarıyla bu modelin 4 tane ekran boyutu var. 43 inc, 50 inc, 55 inc ve 65 inc. Televizyon artık stoklar da bulunmuyor. Urun hakkında daha fazla bilgi edinmek icin de aşağıya urunun linklerini paylaşıyorum;
Philips 43PUS6262/12 linki: Satın al: Philips 6000 series 4K Ultra İnce Smart LED TV 43PUS6262/12 4K Ultra İnce Smart LED TV
Philips 50PUS6262/12 linki: Satın al: Philips 6000 series 4K Ultra İnce Smart LED TV 50PUS6262/12 4K Ultra İnce Smart LED TV
Philips 55PUS6262/12 linki: Satın al: Philips 6000 series 4K Ultra İnce Smart LED TV 55PUS6262/12 4K Ultra İnce Smart LED TV
Philips 65PUS6262/12 linki: Satın al: Philips 6000 series 4K Ultra İnce Smart LED TV 65PUS6262/12 4K Ultra İnce Smart LED TV
Philips 43PUS6262/12, 50PUS6262/12, 55PUS6262/12 modellerinde maalesef 3 taraflı ambilight bulunmamaktadır. 65PUS6262/12 modelinde 3 taraflı ambilight bulunmaktadır.
Televizyonu yaklaşık 2 yıldır kullanmaktayım. Size deneyimlerimi paylaşmak istiyorum.
Oncelikle ben bu televizyonu kullanırken az sorun yaşadım değil. Ceşit ceşit sorunlar yaşadım. İlk yaşadığım sorun "sinyal yok" hatasıydı. Ben TV yayınlarını, oturduğum binanın merkezi anteninden odama gelen anten kablosu ile izliyorum. Yani anten kablosu televizyonuma bağlı. Bende televizyonum dahili uydu alıcısı ozelliğini kullanıyorum. İlk yaşadığım sorun da "sinyal yok" hatasıydı. Evde ki diğer televizyonlar da sinyal olmasına rağmen ve komşularda da sinyal olmasına rağmen sadece benim Philips televizyonum da yoktu. Bazen kabloyu cıkarıp takınca sorun duzelirdi. Bu sefer olmazsa da televizyonu sıfırlamam falan gerekirdi. Ben bu sorunu sık sık yaşamıştım. Ama birkac aydır bu sorunu yaşamıyorum cok şukur.
Ondan sonra da televizyon Netflix'e girince kilitleniyordu. Televizyonun fişini cekip takmam gerekiyordu. Netflix'ten film acınca film 15 saniye ilerliyor sonra takılı kalıyordu. Kumanda da işlemiyordu. Sonra fişini cekip takınca sorun da duzeliyordu. Bazen de Netflix'in arama kısmına girince televizyon kilitleniyordu. Yine fişini cekip takınca duzeliyordu. Yaklaşık 4 aydır falan bu sorun yok.
YouTube'ta da olmayan bir sorun 2 ay once olmaya başladı maalesef. Televizyonum da YouTube akıcı değildi. Ama yavaş da değildi. Yani hızlıydı. Arada sırada kasmaya başlardı. Sonra da 1 haftaya sorun duzelirdi. Ama şu anda 2 haftadır YouTube kasıyor ve sorun da duzelmiyor maalesef.
Televizyon da bazen kendiliğinden kapanıyordu. Bu sorunu 3-4 defa yaşamışımdır. TV yayınlarını izlerken televizyon birden kapanıp tekrar acılıyordu. 2 aydır bu sorunu yaşamıyorum şu anda.
Yani tum bu saydıklarımı goz onune almalıyız tabii ki de. Şimdi de televizyonun artılarına gecelim.
Televizyon da ambilight olması cok cok iyi. Akşam olunca ambilight ışıklar cok guzel gozukuyor.
Televizyonun goruntu kalitesi cok net ve cok guzel. Televizyonun bir de 4K Ultra HD desteklemesi cok guzel.
Televizyonun hoparlor kalitesi ve bass ayarları da cok iyi. Hoşuma gidiyor.
Televizyonun tasarımı da en sevdiğim ozellikler arasında yer alıyor. Kenarları cok ince. Televizyonun kendisi zaten ince. Kenarları da gri bir renkte. Cok guzel televizyonun tasarımı.
Son olarak diyecek olursak bu televizyonun sıfırı artık satılmıyor bildiğim kadarıyla. İkinci el satılmakta. Bu fiyata cok cok iyi televizyon da var mıdır bilmem. Ama beklentiniz cok yukseklerde değilse alabilirsiniz.
Umarım bu yazı yararlı olmuştur. Okuyan herkese cok teşekkur ederim. Yazım yanlışı falan varsa da kusura bakmayınız.
Philips 43PUS6262/12 incelemesi
İncelemeler0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Alışveriş
- İncelemeler
- Philips 43PUS6262/12 incelemesi