Selam, Galax Stealth 03'un switch ve keycap kalitesiyle başlayalım.
Stabilizer sesi aşırı fazla switchlerde. Beni rahatsız etmiyor ama bazen gercekten fazla sesi olduğunu, kafa ağrıttığını hissediyorum.

Blue switchleri bunlar. Klavyede full blue switch geliyor fakat yanında 7 tane de black switch geliyor ve evet o bomba ozellik hotswap ozelliği de bulunmakta.

Black switchlerde bunlar, seslerinde hicbir sorun yok.

Bu da keycap. Sorun yaşamadım, ustundeki yazılar vs. silinmedi ama gercekten aşındırabilir bir yapısı var.

Yanda gorduğunuz metal parca keycap ve switch cıkartma aparatı. Keycap cıkartmada hic başarılı değil, bildiğiniz aşındırıyor keycapleri. Yukardaki attığım keycapin kenarlarını kesti dikkatli incelerseniz gozukuyor. Şoyle kanıt da atayım:

Enter tuşunun yanında cizikler var gorduğunuz uzere. Keycap cıkartma aparatı denilen şeyle yapılmış cizikler.
Ses atamıyorum fakat dediğim gibi stabilizer sesi cok fazla. Ayrıca internette bircok video var sesi hakkında.

Klavyenin yanında bilek desteğide geliyor, cok yararlı ve yumuşak bir yapısı var. Fazla kirleniyor ama olsun.

Klavyenin metal bir yapısı var, ışıklar guneşte aşırı duzgun gorunmuyor ama yeterli seviyede. Bir cok moda sahip, klavyede gercekten o mekanik hissiyatını veriyor.
Ucuz olduğu icin tercih eden biri olarak bu klavyeyi beğendim fakat eksileri var tabii ki de. Klavye hic ağır değil ayrıca, tek parmakla bile goturulur yani.

Şimdi başlayalım eksi ve artılara:
Artılar:
+ Ucuz, kaliteli denilebilecek seviyede
+ 7 tane black switch yanında geliyor
+ Outemu Gaote dediğimiz uzun omurlu switchlere sahip
+ Metal ve hafif bir yapısı var
+ Keycapler kolay cıkıyor
+ Bilek desteği yanında geliyor ve cok yumuşak bir yapısı var
+ Kucuk bir yapısı var ve hic yer kaplamıyor
+ Klavyenin yazıları silinmiyor
+ Bir cok renk modu var
+ Kaliteli ışıklandırmaya sahip
+ Switch'in altından bir ışıklandırmaya sahip

Eksiler:
- Yanında gonderdikleri switch ve keycap cıkartma aparatı metal yapıdan oluşma sebebiyle keycaplere zarar veriyor
- Switchler cok zor cıkıyor
- Herşeyi cok cabuk kirleniyor, tozlar cok goze batıyor
- Aydınlatma heryere eşit şekilde dağılmıyor
- Stabilizer sesi cok fazla (klasik blue switch sorunu ama yine de yazmak istedim)
- Black switch takılan keycapler hareket ediyor ama coğu zaman sıkıntı cıkartmıyor

Aynen bu şekilde, umarım beğenmişsinizdir.