Merhaba arkadaşlar, 5 gun once S3 mini elime gecti ve gayet guzel bir telefon. Ozelliklerinden bahsedecek olursak :
5 MP Kamera (720P Video cekebiliyor)
Android 4.1.1 İle geliyor, daha sonra 4.1.2'ye guncelliyorsunuz.
1 GHZ Cift cekirdekli işlemci
Super Amoled 4 İnc ekran (480x800 Cozunurluklu)
8 GB Hafıza
Dediğim gibi telefon kutudan Android 4.1.1 ile geliyor ve daha sonra 4.1.2'ye guncelliyorsunuz. Samsung'un Kendi ROM'u fazla iyi değil, ara sıra donuyor, cok fazla sayıda gereksiz uygulama var ve bunlar telefonu yavaşlatıyor. Size onerim CyanogenMod 11 kurmanız, lakin bende kurdum ve cok memnunum. Telefonu Samsung Galaxy S4'e benzetmek istersenizde size onerim dMod V6 olacaktır, şuan bende de o kurulu, S4'un kilit ekranı vs. vs. geliyor ve gayet hızlı calışıyor. Telefonun kamerasına gelirsek, bence bu fiyata gore gayet iyi bir kamerası var, ama nedense biraz gec cekiyor. Pil omrune gelelim, telefonun pili gayet iyi gidiyor, sizi rahat bir gun boyunca goturur, birde CyanogenMod yuklerseniz pil omru birazcık daha artıyor, tabii performans'da artıyor. Telefonu 5 gundun kullanıyorum ve buna dayanarak telefonun hicbir sorunun olmadığını soyleyebilirim. Oyun yuklemedim, yakında oyun incelemeside gelebilir.