Arkadaşlar merhaba, 2 yıl kadar onceleri aktif olan hic kapatmadığımız ancak son 2 yıldır ilgilenmediğimiz bir e-ticaret web sitemiz var. Domainimiz 4 yaşını doldurmak uzere olup, firmamız da 28 yılı aşkın suredir perakende olarak hali hazırda hizmet vermektedir. Sitemizin tum alt yapıları ticarete hazır olarak tasarlanmıştır ve halen daha guncel ve satışa hazır halde bulunuyor.
Daha once birkac tedarikci ile calışılmış siparişler alınmış. Fakat tedarikci kaynaklı sorunlar ile şuan sitemizdeki tum urunleri kaldırmak zorunda kaldık. Şimdi yeniden urun ekleyerek satış yapmayı instagram ve google reklamları ile de bunu desteklemek istiyorum. Bu konuyu acma amacımız ise toptancılardan XML ile urun cekerek coğunlukla dropship yontemiyle satış sağlayacağım. Bu konuda urun / kategori arayışındayım, sizin ve cevrenizin onerilerinize acığım.Bayan ev tekstili gerecleri tarzı konsepti var sitemizin de buna gore bir rota cizip ilk etapta az ama oz urunle başlamak istiyorum... Yardım ve fikirleriniz icin şimdiden teşekkur ederim.
Butce olarak aylık reklam VS ilk etapta 2000 TL duşunuyoruz.
Ayrıca aramızda urun konseptiyle ilgili xml bayilik arıyoruz...
E-Ticaret Fikir-Beyin Fırtınası Yardımı
Alışveriş0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Alışveriş
- E-Ticaret Fikir-Beyin Fırtınası Yardımı