Merhabalar herkese, dun Ankara Kentpark TeknoSA'dan 64GB Space Gray almış bulunuyordum. Cihazı ilk aldığımda Note3'e boşuna sahip olduğum kanısına vardım. Gecişler cok akıcı, ve de parmak izi sensore de gercekten cok pratik. Film izlemek icin iTunes'dan filmimi aldıktan sonra odanın ışıklarını kapattım, ve de telefonun cercevesinin yamuk olduğunu, cercevenin yanından ışık (0,5mm kalınlığında ve 4mm uzunluğunda), sızdığını farkettim. Parmağımı cercevede gezdirdiğimde ise belli oldu yamukluğu. Sabah evimin karşısındaki TeknoSA'ya goturdum, SIM kartı takıldığı icin değişim olmayacağını, ve de AnkaMALL'daki TeknoSA - TeknoAsist bolumune goturmemi soylediler. AnkaMALL'e gittiğimde ise aldığım yere goturmemi soylediler. Kentpark TeknoSA ise değişimde bir sakınca olmayacağını, ama GenPA teknik servise goturmem gerektiğini iletti. GenPA teknik servisinde cihazın teknik servis girişini yaptırdım. Değişiminin olup olamayacağı belli değil, 1-2 gun ortalama test ve tamir suresi verdiler. TeknoSA hem bozuk urun satıyor, hem de her personel birbiriyle celişen şeyler soyluyor... Cihazım değişimden gelince detaylı bir inceleme yazacağım...
64GB olduğu icin sipraişi uzun surecekmiş. Hala cihaz bekleniyor yazıyor...
- Guncelleme -
Genpa'nın sitesinde 'cihaz değiştirildi' yazıyor. Yarın elime gecer diye umuyorum...
- Guncelleme -
Cihaz elime gecti bu sabah, en yakın zamanda inceleme yazacağım...
Apple iPhone 5s yamuk cerceve - TeknoSA Rezaleti
İncelemeler0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Alışveriş
- İncelemeler
- Apple iPhone 5s yamuk cerceve - TeknoSA Rezaleti