Resimlerde goruleceği uzere, Delta sensor teknolojisi barındıran urunde, mouse'u ne kadar hızlı hareket ettirirseniz ettirin, en doğru tepkiyi vermesi uzerine tasarlanmıştır. Benim ilk dikkatimi ceken ozelliklerinden biri buydu.
Ultra dayanıklı tasarıma sahip olan bu mouse 20 milyon tıklamaya karşı dayanıklı ozelliği ile de one cıkıyor.
Mouse'un uzerinde olan cizgiler ise bir oyucunun genel olarak bastığı kısımları baz alınarak cizilmiş.
Oyun icerisinde de mouse'un uzerinde bulunan bir tuşla hassasiyeti değiştirebiliyor olmak guzel bir şey.

Tum bu ozelliklerin icinden sıyrılıp gelen bir diğer ayrıntı 2 milisaniye rapor suresi olması. Standart bir USB Mouse'tan 8 kata kadar daha hızlı komut algılanıyor.

Kutu iceriğinden bahsedecek olursam :
-Mouse'un kendisi.
-Bir adet Setup Guide kitapcığı.
-Bir adet Onemli Bilgiler adlı kucuk kitapcık.
Kutu icerisinde pek fazla bir şey yok. Zaten bir mouse kutusunun icerisinden (fazla kaliteli ve pahalı olmadıktan sonra) başka neler cıkabilir ki?
Urunun teknik ozelliklerine kısa bir goz atalım.

Gaming Mouselarda ozellikle Profesyonel oyuncuların dikkat ettiği noktalardan biri de DPI hızı. 2500 DPI'a kadar destek sağlayan bu mouse oldukca tatmin edici hıza sahip. 250 ila 2500 DPI arasında rahatlıkla geciş yapılabiliyor.
Urun 3 yıl garantili olup, Windows 8, Windows 7, Windows Vista ve hatta ve hatta Windows XP'de bile calışmakta.
Sonuc olarak : Urun duşuk butceli kullanıcıların alabileceği duzeyde. Urunu henuz test etme fırsatım olmadı, ancak gorduklerim acısından zannediyorum ki, aldığıma hic pişman olmayacağım bir urun. Fiyat/Performans olarak benim tavsiyem Logitech G100s Gaming Mouse.