Celeron laptoplar.
Celeron işlemciler Intel'in urettiği bir işlemci turudur kullanım amacı yoktur
AMD Athlon laptoplar.
AMD laptoplar alınacak en uygun ucuz laptoplardır fakat AMD laptop alırken e serisini pek onermem u serisi almak daha iyidir ders film dizi YouTube internette gezinme ara sıra eğlenmek icin CS:GO Valorant oynatabilecek laptoptur Celeron işlemcili laptoplarda yapabileceğiniz işlevlerin aynısını bu bilgisayardada yapabilirsiniz tek sorunu Athlon işlemcili laptopa Windows 11 kurulsa bile laptop cok kasar fakat alınca pişman olmayacağınız laptoptur.
Bir de Celeron ve Athlon harici Pentium ve Pentium Gold ile Ryzen laptoplar var Pentium laptoplarda aynı Celeron'lar gibidir tek farkı daha performanslı olmasıdır ve kardeşi Gold var Gold'lar ise normal pentiuma gore bir tık daha performanslıdır. Bunun yanı sıra Ryzen laptoplar alınacak en guclu sizi uzmeyecek oyun ders gibi işlerinizi tamamlayacak laptoplardır.
Evet piyasada Intel ve AMD işlemci harici başka laptoplar da var ama Windows işletim sistemi yok bunun adı chromebook.
Şimdiki konumuz chromebook.
Chromebook Android bileşenleri kullanan ChromeOS kullanan laptoptur kullanıım amacı aynı tabletler gibi ama laptopumsu tablet fakat şoyle bir durum var chromebooklarda donma kasma gibi problemler binde bir oranla ortaya cıkar. Film dizi ders işleri icin uretilen bilgisayardır uygulama kurmak icin Play Store var fakat her chromebooklarda Play Store yok yine de oyun oynamak isterseniz GeForce NOW kullanabilirsiniz eğer evinizdeki internet iyiyse aşağıya ornek bir chromebook resmi koydum inceleyebilirsiniz.
Benim secimim AMD laptoplardan yana cunku iş oyun ders gibi işlerinizi karşılayan en uygun laptoptur peki senin tercihin hangisinden yana.
Senin secimin hangisinden yana?