Aldığımda Hepsiburada'dan 240TL civarına almıştım o zamanlar 270 250TL arası fiyatı vardı. Şu anki fiyati 470 500TL arası. Hepsiburada'da 300TL uzeri 50TL indirim kampanyasına girmişti diye hatırlıyorum alacak arkadaşlar 430TL'ye geliyor.
Kutu iceriği:
1 adet kısa USB'a to Type-C bir kablo.
Kulak boyutunuza gore yedek silikonlar.
Kulaklıklar ve şarj kutusu.
Kulaklığı uzun kullanım yorumumu katarak inceleyecek olursam, diğer TWS kulaklıklardan kaliteli hissettiriyor gercekten. Gunde ortalama 4 5 saat muzik dinleyen biri olarak şarj konusunda eksiklik cekmedim. Ses kalitesi gercekten guzel, genel olarak rap, rock turu dinledim. Dolby Atmos acık ve muzik ayarlı olarak kullandım hep. Bassları sesleri bozacak kadar fazla değil rahatsız etmiyor guzel. Diğer muzik turlerimi dinlerken arkadaki enstrumanları ayırt edebiliyorsunuz. Boğuk bir sesi yok cok net ve gercekten guzel bir sesi var. Ekolayzer ayarından bassı fulleyip son ses muzik dinledim bazen rahatsız etmedi hem bangır bangır dinleyenler icin hem de ben o kadar bas istemiyorum tizleri iyi olsun diyenler icin. Kulaklıkta sesi fulleyince bas artıyor. Konfor olaral rahat gercekten kulağında yokmus gibi hissediyorsun. Kullanım acısından kutusunda ekstra bir tuş yok, kapağı mıknatıslı ama sağlam olanlardan 1 yıldır elimde boş boş oynamak icin acıp kapasam da sağlam hala. Kulaklıklar dokunmatik, uzun saclıysanız, sacınız kulaklığı kapatacak kadarsa dokunmatik acısından birazcık uğraştırabilir. 2 kere artarda basınca şarkı durur 3 kere sağa basınca bir sonraki 3 kere sola basınca onceki şarkıye gecer. Benim dokunmatikte cektiğim sıkıntı sol kulaklığa 3 kere basınca halihazırda yeni başlamış 1 2 saniye ilerlemiş şarkıyı başa almasıydı, başa aldıktan hemen sonrasında yapmama rağmen coğunlukla başa aldı. Kutudan cıkan kısa Type-C kablo 1 yıl icinde bozuldu sebebi cok bukulmesiydi. Kutusu cizilebiliyor dikkat etmek gerek. 1 kere eşleştirdikten sonra her kutunun kapağını actığınızda telefona hemen bağlanıyor. Ben bazen iki kulaklığı birden bağlamakta zorlandım, kutunun kapağını acıp kulaklıkları taktığımda once hangisini taktıysam sadece ondan ses geldi. Coğu kez bu durum yuzunden tek kulaklık takmak zorunda kalmış olabilirim. Evde kedim var masada kulaklığı gorunce surekli yere atıyor bayağı yere duşsede sağlam tek sağlam olmayan kısmı şarj ışıkları onun icinde garantiye yollayacağım. Sporda da kullandım terliyken ağır setlerde deadlift gibi hareketlerde birkac tekrar sonra duşebiliyor o da ağırlığı yere vururken kafanın surekli sabit kalamayıp dengesiz bir şekilde sallandığı icindir diye tahmin ediyorum, başka hicbir yerde duşurmedim henuz.
Kısaca artıları eksileri diye ayıracak olursak.
Artıları.
-Ses kalitesi sesin netliği bassları tizleri.
-Kutusunun kapağı sağlam.
-Telefona cabuk bağlanması.
Eksileri.
-Bazen sadece tek kulaklık bağlanıp sorun cıkarması.
-Şarj kutusunun, cok dikkat cekmese de cizilmesi.
-Bazen dokunmatiğin algılamada zorlanması.
Eksileri kendi yaşadığım sorunları baz alarak yazdım garantiye gonderdikten sonra bir gelişme olursa yazarım yine. Dun SoundSurge 85 modelini sipariş ettim onun da incelemesini yapabilirim yakın zamanda. İlk incelemem bu arada bir şeyi atladıysam soyleyin yazarım
Dosya Ekleri