İlk incelemem olmasıyla beraber uzerine inceleme yazdıracak kadar beni memnun ve mutlu eden bir F/P urun ile karşınızdayım.
Oyun, film, goruşme, muzik vb. aklınıza gelebilecek sesli ne etkinlik varsa hepsi icin tek bir cozum.
Accutone Halo 2 Oyuncu Kulaklığı

Halo 2 - Vibrating Gaming Headset with RGB Lights for Mobile and PS4 Halo 2 vibrates to enhance gaming experience. It also comes with 256-bit RGB Spectrum light that is perfect for trolling your teammates. Also supports mobile gaming with vibrate and lighting function. Connects via USB Type-C. Virtual 7.1 Surround Sound under PC gaming, supports PS4. Sell at US$90.

F/P urun tercihlerimde arka planında tecrubeli bir gecmiş yatan ama fazla reklam fırsatı bulamamış bilinmedik urunlere şans veren birisiyim. genelde de bu konuda yanılmam. 500 TL bir butce ile yaptığım araştırmalarda bu kulaklığa denk geldim ve Turkiye'de sadece 1 yoruma rastladım ve o da memnuniyet bildiren bir yorumdu.
Accutone 40 yıllık kulaklık ve mikrofon tecrubesi olan, ağırlıklı olarak cağrı merkezleri icin kalite, performans ve fiyat dengesini cok iyi koruyan guclu bir teknoloji firması. Oyuncu kulaklığına da bu tecrubeyle yaklaşmaları ortaya tatmin edici bir urun cıkarmış diyebilirim.
Kutu İceriği: Kulaklık ve TypeC-Usb A cevirici kablo
Ekstraları
Titreşim: Muzik değerlerine gore kendini ayarlayan aktif titreşim motorları film muzik ve oyunlarda sizi bir adım daha aksiyonun icine sokuyor.
Type-C: Cevirici aparat ile type-c girişli tablet ve telefonlar ile sorunsuz bağlantı ve tam fonksiyon calışma
Artıları:
2 Metreye yakın kablo boyu ve erişilebilecek mesafede kumanda. Kablo bukulmelere ve ezilmelere karşı yumuşak dış kabuğu ile gayet guven veriyor. USB A olsun Type-c donuşturucu olsun, denediğim Macbook Pro (MacOS Mojave), masaustu PC ve Samsung S20 FE telefonumda tum kumanda tuşları da dahil tum fonksiyonlar calıştı. Mac ve PC de ses giriş cihazı HALO olarak gorunmekte. (Daha once coğu Generic olarak tanımlanmaktaydı) Telefonda telefon araması, Discord gorumeleri gibi etkinliklerde sıfır sıkıntı ve yuksek mikrofon performansı. Mikrofon hassasiyeti yonlendirdiğiniz acıya gore hassas ses almakta. Discord ve Valorant'ta olumlu geri donuşler aldım. Zaten uretici carı merkezi urunleri uzerinden uzman olduğundan mikrofondan da duşuk performans beklenemezdi. Mikrofon dip kısmından haraket ettiği icin gerektiğinde yana alınabiliyor. Sap kısmı da yumuşak plastikten ve icindeki ozel kablo kanalı sayesinde istenildiği gibi şekil verilebiliyor ve o şekilde bozulmadan kalıyor. Kulaklık pedleri piyasadaki diğer benzer fiyatlı urunlerden birazcık daha iyi diyebilirim. Yumuşak ve tum kulağı icine alıyor, uzun kullanımda ağrıtmıyor am aortam sıcaklığına gore terletebiliyor. Kafa bandının alt kısmı kumaş ve yumuşak dolgulu. Kafayı ağrıtmıyor. Urum ağırlığını tam bilmesem de ele gelir bir ağırlıkta. Fakat bunu kafanızda hic hissettirmiyor. 7.1 ozelliği gerektiği gibi calışıyor. 7.1 destekleyen oyunlarda bunun avantajını goreceksiniz. Ses yuksekliği hem telefon hem mac hem de PC'de gayet yeterli. Hatta %40 ses duzeyinini ustune cıkma ihtiyacı bile gormeyeceksiniz. Kumanda uzerinde ses artırma, kısma, titreşim acma/kapama, ses acma/kapama, mikrofon acma/kapama tuşları bulunmakta. 256bit RGB desteklemesi cok harika bir şolen diyebilirim. Onceden programlanmış gokkuşağı ve 6 7 rengin yanıp sonmesi şeklinde bir loop halinde animasyonu var. Turkiye distributorunun ve teknik servisinin de olması ayrıca bir tercih sebebi. Her turlu sou, sorun veya şikayetinizle ilgilenen harika bir satış ve servis ekibi var. Urunun kutusu hem gorunum olarak guzel hem de urun icin cok guvenilir bir koruma sağlıyor. Pedler dışarıya ses vermeme konusunda gayet başarılı. Aynı şekilde dışarıdan da sesi cok almıyor. İzolasyon konusunda iyi diyebilirim yani.
Eksileri:
Sağ kulaklıktan cok duşuk bir white noise gelmekte. Ama bu uretim hatası değil. Anladığım kadarıyla ses kartı ile ilgili bir durum. Biliyorsunuz ses kartları aynı zamanda sesi de guclendirirken anladığım kadarıyla bu tip sesler verebiliyor. Kablosunun orgu kablo olmaması bir dezavantaj olarak gorunebilir. Orgu olmaması cok buyuk dezavantaj olmasa da orgululer daha kabul gorur bir tercih olurdu. Sert plastik yuzeyler yumuşak kaplamalı. Yani zamanla aşındığında mat yuzeyin yerini parlak plastik yuzey alacaktır Ayrıca maalesef biraz yağ izi gosteriyor. RGB maalesef kulaklık guc aldığı surece yanıyor. Kapama tuşu mevcut değil ama kullanmasanız da kulaklık askısında koyduğunuzda guzel bir gorsel şolen diyebilirim. Ama acma/kapama tulu olsa daha bir harika olurdu. Mikrofon ucunda bir ışıklandırma olması acık mı yoksa kapalı olduğunu anlık bilmemiz acısından cok iyi olurdu. Ozetleyecek olursam Temmuz 2022 tarihinde 450 TL'ye bu ozelliklerde bir kulaklık almak ve memnun da kalmak bence benzer F/P urunler arasında Accutone Halo 2'yi cazip kılıyor. Şu an kullanmaktan cok keyif alıyorum. Setup konusunda biraz takıntılı olduğumu buradaki bazı arkadaşlar hatırlarlar. Evet uygun fiyatlı bir urun her zaman tercih sebebi ama herkes kullanıyor veya cok satılıyor diye o urun gercekten iyi anlamına gelmiyor. Accutone Halo 2 ismi piyasada bilinmiş bir cok rakibinden aslında cok daha onde bir kalite ve ozellik sunuyor.
İncelememi beğeneceğiniz umuyor sizi diğer urun fotoğrafları ile baş başa bırakıyorum.
Dosya Ekleri