SEVGİLİ YOL ARKADAŞIMM;

benimle aynı yollarda gecmekten olan can arkadaşlarım ben olumlu sonuc alıp bi kenara oturup herşeyi unutmak istemiyorum yaşadıklarımı yada benim gibi aynı yollardan gecicek olan arkadaşlara bir umut olmak ıcın yazıyorum :
eminim ki herkez cok zor şeyler yaşıyor hepimizin sınavı cok ağırr ve zorlu
hepimiz farklı tedaviler sureclerden gectik ama umudumuz hıc bırzmaan bıtmıyor anne olma arzusu okadar buyuk bır ıstek ve arzu ki, rabbm bu yoldan gecen herkeze hayırlı sonuclar nasip etsin..
9 senelik eviliyim 9. tup bebek denememde nihayet poztifi sonucumuzu gorduk eurofertil tup bebek merkezi doktorum gercek aydın ve eurofertil kordinatoru nur hanıma ve tum ekıbıne sonsuz tesekkurlerimi sunuyorum..
8 denememide bursada farklı merkezlerde denemiştim artık umudum tukennmişti gercek beyin adını duydum ve
sosyal medyadan kendisine msj gonderdim sagolsn bana hemen donuş yaptı ve gercek beye umudumum bittiğini şansım varmı diye sordum bana tabikide var sana farklı yontemler uygularız dedi
hemen harakete gectm icimden bir ses evet tekrar ve son kez altın vuruş yapmam gerektiğini soledi
gercekten son denemendi artık maddi manevi tukenmiştik cunku
hemen tedaviye başladık cok sakın ve temkınlı yaklastı bana hic bir şeyi gozden kacırmadı yavaş ve sakin bendekı sorunun ne oldugunu bulmaya calışıyodu serum tedavisi onerdi genetik tanı onerdi tabikide kabul ettkk doktorumuz saygımız sonsuz onlar herseyn en ıyısını bılır sonucta..
yumurtalarmn geriden geldiğini soledi ama elinden gelen tum protokolleri uyguladı ve tabiki sonuc mutlu son ben erken test yaptım dayanamadm artık 9 deneme oldugu ıcın ve negetaiflere okdr alısmısızkı hicbir sey artk bızı heyecanlandırmıyordu ve ben bile gozlerime inanamadm kan değerlem cok guzel devam etti
cok sukur kesimizide gordk
diyeceğim oki bana iyi gelen size iyi gelir diye birşey soyleyemeceğim ama dogru doktor ve dogru merkez her zaman yuzunu guldurur ( ayrıca nur hanımın bana verdiği pozitif enerji inanılmazdı her yatışımda yanıma geldi sohbeti guler yuzu beni orda hic hasta moduna sokmadı ) tabikide herkezin emeği vardı ustumde herşey icin emeğinize bilginize sağlık eurofertil ))sonsuz teşekkurler..