Logitech fareye SteelSeries Rival 710'dan geciş yaptım. Bildiğiniz gibi biz bilgisayar kullanıcıları ve oyun oynayan insanlar olarak bu kablo cokluğu, pisliği inanılmaz rahatsız edici kasam masaustunde kurulu olan biri olarak kasama takılması oyunlarda beni engellemesi cok rahatsız ediciydi. Bende oturdum gunlerce orta halli bir mouse bakayım dedim ve karşıma Logitech G305 lightspeed, SteelSeries Rival 3 Wireless ve Corsair Katar Pro Wireless cıktı. Rival 710'u 2 sene kullanmış biri olarak kablosu dışında hicbir sıkıntım yoktu ve cok memnundum ustu deforme oldu parmak izlerim cıkmıştı. Bu 3 beğendiğim mouse arasında en pahalı olan Logitech G305 gonlum ondaydı Amazon festivali sayesinde 429 TL gibi bir fiyata Amazon guvencesiyle aldım. G305 hakkında konuşmaya gelirsek gercekten tepkime suresi inanılmaz bana Rival 710 ile arasında bir fark goremedim cok memnun kaldım. Bir Duracell pil icinde geldi ve taktım PC acılmadan direk bağlanıyor. Kopma, takılma problemi hic yaşamadım. Ben siyah modelini aldım ve guzel duruyor. Urunu aldıktan sonra AliExpress'ten griptape istedim oda Turkiye gumrukte şansıma cabuk gelirse tadından yenmez. Almak isteyen arkadaşlar duşunmeden Wireless mouse a gecsinler oyunlarda inanılmaz rahat ettiriyor inanılmaz bir rahatlık. Sormak istediğiniz bir şey varsa yardımcı olurum yorumlarda.