Merhaba canlar. Yaklaşık 1 yıldır kullandığım Samsung Tab A7 sim kartsız model olan tabletimin uzun kullanım incelemesini aktaracağım;
Ekran: 10.4 inc buyukluğunde 2000x1200 Piksel cozunurluğunde TFT ekran teknolojisini kullanan tablet gayet başarılı bir ekran deneyimi vermekte.
Ozellikle medya kullanımı icin hem ideal boyutta hem de ideal cozunurlukte.
İşlemci ve Ram : Qualcomm SM6115 Snapdragon 662 işlemci ve 3 GB ram ile, coğu oyunda, programda, sosyal medya araclarında donma, kasma yaşatmadı.
Akıcı bir şekilde kullanım sağlıyor. GPU; Adreno 610 grafik işlemcisi ile desteklenmektedir.
İşletim Sistemi: Android 12 şuanda guncel bir şekilde yuklu, hatta kontrol ettiğimde bugun One UI 4.1 Yukseltmesi gelmişti.
Batarya: 7040 mAh kapasitesinde ve 15W hızlı şarj desteği bulunmaktadır. Bataryası beni yaklaşık 3 gun idare etmekte.
Hoparlor: Aslında benim bu tableti secmemdeki en buyuk etken, oyun oynamaktan ziyade medya kullanımı icin almıştım. Cihazda Dolby Atmos Dortlu Hoparlor bulunuyor ve gercekten muthiş bir ses kalitesi vermekte.
Ben bu cihazı 1550 TL'ye almıştım, şuan 3500-4000 TL civarında. Cihazı oyun oynayanlar icin değil ama ozellikle medya kullanıcıları icin kesinlikle tavsiye ederim.
İnceleme Samsung Tab A7 (SM-T500)
İncelemeler0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Alışveriş
- İncelemeler
- İnceleme Samsung Tab A7 (SM-T500)