Bunu aldım cunku hem ozellikleri hem de goruntusu ile beni kendisine cekti. Maalesef indirim olduğu zaman burada yoktu. O yuzden 110 TL bayılmak zorunda kaldım ama bana kalırsa bu mouse icin değer.
Şimdi de kutusuna onden bakalım;

Kutunun arkasına da bakalım.

Kutu iceriğine gelecek olursak oldukca dolu. Kutu iceriğinde;
1-)Mouse
2-)2 adet sticker
3-)Hızlı Kurulum Klavuzu
4-)Temizleme bezi
5-)Bloody yazılımını iceren site linki yazan bir kart
6-)Mouse'un altındaki yerler icin ek yapıştırmalar.
Biraz da fotoğraflara bakalım;

Mouse cift el icin tasarlanmamış. Bu sol el ile kullanan arkadaşlarımız icin bir dezavantaj olacaktır.

Mouse uzerindeki "n"tuşuna basınca mosue 2'şer 'şer atıyor. "3" tuşuna basınca ise 3'er 3'er atıyor. Bu ozellik FPS oyunlarında geri tepen silahlar icin cok işe yarıyor.

Şimdi bence en cok eksik olan yere yani yazılıma gelelim.

Mouse'un uzerinde sağ başparmak hizasına gelen iki tuşa istedğin başka bir şeyi atayabilirsiniz.

Yazılımın bazı yerleri Turkce iken bazı yerlerinde ceviri hataları var. Bunların duzeltilmesi iyi olur.
Ve en sevmediğim yere gelirsek mouse uzerindeki 3. cekirdeğin kullanıma acılması ve macro yapabilmek icin programa paralı bir lisans satın almak gerekiyor. Bu cok kotu olmuş.
Konuyu toparlayacak olursak mouse oldukca kaliteli ve kullanşlı. Fakat yazılım berbat. Umarım yazılım konusunda geliştirme yaparlar ve lisans olayını kaldırırlar. Bunlar dışında kesinlikle tavsiye ederim. Ben ilk eldime aldığımda onceden hurda kullanıyordum dedim