Arkadaşlar bugun vatandan Bloody V7 almış bulunuyorum. Yuzde 50 indirim ile 57₺'ye aldım. VATAN COMPUTER - A4 TECH - BLOODY V7 MULTI-CORE GUN3 GAMING MOUSE - Mouse

Oncelikle urunun kutusuyla başlayalım. Kutunun on yuzu gayet şık ve albenisi var.

Arka yuzde ise fareye ait bazı ozellikler yazıyor.

Şimdi kutu iceriğine bakalım. Bir Fare'nin kutusundan fazla bir şey beklemeyiz ama Bloody bizi burada bayağı bir yanıltıyor. Kutu iceriğinde 2 adet sticker 1 adet kullanım kılavuzu 1 adet hızlı kurulum cd'si 1 adet temizleme bezi ve 1 tane lazer olan kısmı temizleme aparatı cıkıyor. Ben kutu iceriğini cok beğendim.

Şimdi faremize biraz daha yakından bakalım.

Farenin gorunuşunun cok guzel olduğunu belirtmek isterim. Kullanılan malzeme dandik bir şey değil ve eli terletmiyor.

Şimdi farenin modlarına gelelim. Kırmızı renkteyken fps oyunlarında silah normal sıkıyor. Yeşil renkteyken silah 2 şer 2 şer sıkıyor. Sarı renkte ise silah 3 er 3 er sıkıyor.

Şimdi farenin yazılımından bahsedelim. Farenin yanında 2 adet tuş var. Fareyi tutunca baş parmağınıza doğru denk geliyor. Onlara istediğimiz şeyleri atıyabiliyoruz.

Diğer kısımda ise farenin CPI ve bazı teknik ayarlarını yapabiliyoruz.

Sonuca gelirsek:
Fare gayet guzel. Tavsiye ediyorum. A4 Tech markası altında satılması bazı kişilerin direk fareyi kotulemesine yol acıyor. Fare gercekten guzel. Fiyatının hakkını veriyor.

Her turlu soruyu sorabilirsiniz. Bu arada ilk incelemem.

Urunun artıları;
+Gayet şık
+Terleme yapmıyor
+3200Dpi
+Benim elime tam oturuyor buda buyuk bir artı
+Ortalama 2 aydır surekli kullanıyorum. 3-4 defa yolculuk gecirdi cantanın icinde herhangi bir aşınma cizilme falan yok.
Urunun eksileri;
-Driverı berbat ucretli macro mu olur arkadaş.
-El işareteninin de rengi değişseymiş iyi olurmuş.

10 uzerinden 8.5 veriyorum.