Bilgisayarımı yaklaşık 2 ay once aldım, cok araştırarak aldım. Zaten almasam bile araştırırım.
Bende I7-3612qm modeli mevcut.
Oncelikle ekran ile başlamak istiyorum. 1366x768 Anti-glare ekran var. (Anti-glare: Işığı yansıtmayan ozellikle guneş ışığı) Ekrana bakınca hoş duruyor yansıtmadığı icin. Gayet işe yarar bi ozellik pencere benim odamın arka tarafında olduğu icin benim icin cok işe yarıyor. Dışarıda da oyle.
Oyun performansı acısından bence cok iyi. Ben yuksek performans yerine dengeliyi tercih ediyorum. Pes 2013 - Fifa 2013 tarzı oyunlar oynadığım icin pek sorun olmuyor. İkisini de en yuksek cozunurluk ve ayarda bir gram kasmadan oynuyorum. GTA IVun Night shadowsu kapatıp, golgeyi ortaya aldıktan sonra gerisini tamamen fullerseniz hic kasmıyor. Golge yuksekteyken sanırım 20fpsye falan duşuyor ki bazıları onu takmıyor, bu oyun kasmıyor diyor.
Isınma sorunu hic yok.
Windows 8 single language geliyor birlikte. 8.1'e yukseltebiliyorsunuz. İşletim sisteminden yana hic sıkıntım yok.
Dış kısmı baktığınızda sağlam duruyor. Bilgisayarı almamın 2.haftası touchpadin ustu biraz soyuldu. Jelatin sandım o soyulan şey fakat değil. Bilgisayar 2 kere 1metre yukseklikten falan duştu hicbir cizik yok fakat en son yine 1metre civarından duşurdum ve şuan icinde sallanan bişey var fakat kullanımda hicbir soruna rastlamadım ne wifi ne bluetooth ne sd card. Giden hicbişey yok.
Almak isteyen varsa kesinlikle oneririm. 1TB Harddiski falan herşeyiyle cok guzel.
Bilgisayar hakkında ne olursa olsun bi sorusu olan varsa alabilirim. Resim cekebilirim. Hatta isterse video bile cekebilirim.
Lenovo Z500 İncelemesi
İncelemeler0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Alışveriş
- İncelemeler
- Lenovo Z500 İncelemesi