Hanımlar mrb. Ben ev hanımıyım 2 yıla yakındır evliyim. 29 yaşındayım. Eşimden cok memnunum evliliğimde mutluyum cok şukur. Bir oğlum var 8 aylık iyi ki var Benim sitemim ev işlerini yetiştirememek. Vakit cok cabuk geciyor kendime ve eşimle zaman ayıramıyoruz birbirimize. Oğlum akıllı oyle huysuz bir bebek değil cok şukur. Ama ona rağmen temizlik, bulaşık, yemek, utu, bebeğin 3 oğun ek gıdasını hazırlamak yedirmek, bebeğin bakımı bazen hasta oluyor kabızlık diş sancısı bilirsiniz siz de. İnanın yetiştiremiyorum. Bir de uzaktan eğitimle okuyorum. Oyle eşime hazırdan yapıyım geciştiriyim karakterine sahip biri de değilim. Bebeğimi de ihmal etmek istemem asla elimden geldiği kadar. Tabii cok şukur Rabbime şikayet değil haşa. Ama sizler de benim gibimisiniz diye merak ettim. O yuzden bu konuyu actım. Vakit cok cabuk geciyor. Oturup kendimi dinleyemiyorum. Rahat rahat cay icip dinlenemiyorum. Otursam ziyandan sayıyorum. Telefonla konuşsam ziyandan sayıyorum. Eşim de yorgun geliyor işten. Yine elinden geldiği kadar yorgunluğuna rağmen yardım etmeye calışıyor ama ona da kıyamıyorum yoruluyor diye. Evden de nadir cıkıyorum. Malum pandemi. Ona rağmen duşunun. Sık cıksam nasıl olurdu tahmin edemiyorum. İşte boyle...