[Merhaba hanımlar ben 31 yaşında ve 4 yıllık evliyim doğal yollarla cocuk sahibi olamadım.cunku eşim de varikosel bende ise polikistover var eşim 2 kere ameliyat olmasına rağmen hicbir şekilde gebelik olmadı..
Sayın doc.dr.murat BOZKURT ile tanıştım ve bu surecte tup bebek tadavisine başladık. Adetin 2 gunu ilac kullanmaya başladım ilk ulturasyon goruntumde yumurtalarım 5 ml buyuklugundeydi ve yaklaşık 15 gunde 17 ml yukseldi ve sonrasında yumurta toplama operasyonu gecirdim ilk seferde tam 21 adet yumurta toplandı ve 5 gun 11 emriyom (blast) gercekleşti. yumurta toplama isleminden sonra yaklaşık bir ay sonra transferim gercekleşti iki adet emriyo yerleştirildi ve bu sure icinde ilaclarımı ve iğnelerimi cok duzenli kullandım ve transferden 12 gun sonra kan testi verdim ve pozitif cıktı şuan 15 gunluk gebeyim sayın murat bozkurt hocama cok teşekkur ederim..
Bu surecte motivasyon cok onemli gerek murat bey gerekse asistanı cok ilgiliydi..herkese murat hocamı tavsiye ederim ..sizlerede tavsiyem herşey beyinde bitiyor asla olumsuz dusunmeyin ve doktorunuzun her dediğine harfiyen uyun Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah..sormak istediğiniz birşey olursa cevaplamaya hazırım..
Polikistover ve varikosel tup bebek
Tüp Bebek0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Tüp Bebek
- Polikistover ve varikosel tup bebek