Evet arkadaşlar bu gun itibari ile monitorume kavuştum ve hemen bir inceleme yapmak icin kamerayı ve klavyeyi elime aldım. Anlatmaya da başlıyorum.

Oncelikle kutunun icinden cıkanlara bir bakalım : Guc kablosu, VGA kablosu, DVI kablosu, Kullanım klavuzları.

Monitorde VGA, DVI, HDMI ve D-Sub cıkışları bulunmakta. Ben goruntu cıkışımı HDMI ile yaptım.

Guc kablosu vb şeyleri taktıktan sonra monitor acıldı ve işte monitorun acık hali ile ilgili bir fotoğraf ve ardından benim goruşlerim.

Evet arkadaşlar, monitorun goruntusu gercekten cok guzel. ozellikle monitorun menu seceneği herkesin anlayacağı şekilde ayarlanmış ve goruntu cıkış ayarları TV hissi vermekte. Monitorun HDCP desteklediğini, Smart View ozelliğini kullandığını 50.000.000 yuksek kontrast ozelliğini de bulundurduğunu belirteyim. Monitor dış goruntu olarak gayet guzel gorunuyor. Yani kısacağı alanların hicbir sıkıntı yaşamadan kullanacağı ve hic pişman olmayacağı bir monitor diyebilirim. Oyun olarak bir kac deneme yaptım ve goruntu kalitesi gercekten de onceki monitorume gore daha iyi daha net ve daha guzel. Butceniz duşuk ise boylesi bir monitor işinizi hayli hayli gorecektir.