Arkadaşlar benim klavyeden monitore kadar her şey Rampage. Gecen sene neyin ne olduğunu bilmiyordum ve rampege kaliteli bir marka olduğunu duşunuyordum ama ne yazık ki beklediğim performansı pek alamadım. Bu dediklerim size yetmeyebilir soracağınız tum sorulara acığım. Hepsi 10 uzerinden puanlanacaktır.

1.Rampage KM-RX9 bu urunu aldım ilk aldığımda mouse bozuk geldi ve klavyeye temiz bakmama rağmen hemen bozuldu bazı tuşlar calışmamaya başladı. Onun dışında normal bir klavye tuş hissiyatı aşırı kotu bundan daha ucuza daha guzel hissiyatlı şeyler alabilirsiniz.

2.Rampage SMX-R44 evet ilk aldığımda gayet kullanışlı ve rahattı ama ne aksilik olduysa hicbir kullanıcı hatası olmamasına rağmen 9.ayında sol tuşu sertleşmeye ve basmamaya başladı. Sıradan bir maouse fazlası veya eksiği yok ama bu fiyata daha iyisi alınabilir puanım 10/4

3.Rampage R36 DROP evet bu kulaklığın genel bir sorunu var herhalde ses sekmesi var boyle bir sorunu olan kulaklık neden satışta bunu duzeltmeleri lazım hatta boyle bir sorunun olduğunu bile bile satmaları oldukca acı verici neyse onu gecelim. Bunu da aldım 1.yılında ses kartı cızırtılar vermeye başladı nedensizce. Onun dışında ses kalitesi ve mikrofon kalitesi beni tatmin etti sekmeyi saymazsak bu urune puanım 10/6.

4.Rampage 23,8" RM-344 evet bu urunden memnun kaldığımı soyleyebilirim bir sorun cıkartmadı şu ana kadar fazlasıyla memnunum ama bu fiyata daha iyisi elbette vardır monitorun rengi az bir şey soluk ona da alışıyorsunuz zaten. Evet bu da sıradan monitor bir fazlası veya eksiği yok tasarımını cok beğendim cok ince ve şık bir tipi var buna puanım ise 10/7.

Tabii urunlerin fiyatına bakarsak pek bir şey beklememek lazım monitor ve kulaklık dışında o fiyatlara cok daha iyisi alınabilir.