Oncelikle fareyi almak isteyip araştıran dostum. En sağlam incelemeyi yapayım sana Razer DeathAdder V2 Mini ve SteelSeries Rival 3 ile karşılaştırmasınıda yapacağım.

Oncelikle elleriniz kocaman değilse orta ve kucuk eller icin gayet iyi. Eliniz buyukse bile alışıyorsunuz bir sorun cıkarmıyor. Fareyi 1 ay once aldım ve 1 ayda 1 yıl kullanmışım edasıyla test ettim. Oncelikle CS:GO veya Valorant oynayanlar icin muazzam bir mouse tartışmaya kapalı bu konu. Flick atarken algılamama gecikme gec algılama reflexlere tepki vermeme gibi bir sorunu yok. Lod değerine laf edenleri gordum ama oyuncular icin hicbir sorun cıkartmayacak kadar ideal. Yazılımından her şeyini ayarlayabiliyorsunuz detaylara girmeyeceğim fakat yazılımdan direk cıkış yaparsanız makro atamaları dışında RGB ayarları kaydetmiyor. Tek yazılım eksisi bu gorduğum kadarıyla. Haricinde yazılımını azıcık kurcalayın cozersiniz kafa karıştırıcı gibi gorunse de 2-3 girip cıkın anlıyorsunuz. Tuş sesleri cok smooth ve hoşuma gidiyor. Ozellikle scroll tuşunun sesi neredeyse yok denecek kadar ve tık tık atarak ilerliyor. Bu iyi bir şey. Kademeli scroll deyim anlayın. Altındaki plastikler sıradan plastik değil. Teflon malzeme kullanılmış ve duyduğuma gore 500km surtunmeye ses cıkartmıyormuş. 35G yanlış hatırlamıyorsam bir hız algılama sınırı var. DPI 400 de sens 0.001'de değil ise bu sizin icin fazla bile. Kutu iceriğinden sticker cıkıyor haricinde yumurta kutusu gibi bildiğimiz Razer'ın karton kutulaması. Ama dışı guzel. Kutu kolleksiyonu yapanlar icin gayet şık yani rafta guzel durur. Yazılımında gorup vay arkadaş be dediğim şey şu var, mouse Pad'iniz eğer orijinal Razer ise uygulamadan seciyorsunuz, mouse ona gore kendini o mouse Pad'e gore ayarlıyor. Gormediğim bir şeydi daha once. Razer diğer RGB ekipmanlarınız ile senkronize olarak RGB ışıklandırması calışabiliyor. Malzeme kalitesi cok guzel ve kablosuz kullanıyormuşsunuz kadar kablosu hafif. Orgu kabloya sahip ve bir tık esnek yapıda orguleri. Gunde CS:GO'da Aimbotz'de 10k bot vuran biriyim hicbir sorun yaşamadım 1 aydır. Tek eksidi scroll tuşunun RGB olmaması haricinde ışıklandırması cok yeterli. Siyah mousepadlerde alt ışıklandırması cok cool dursa da renkli mousepadlerde pek belli olmuyor. Belli oluyor da biraz sonuk kalıyor. Renk gecişleri cok yumuşak tak diye renkten renge atlamıyor. O geciş arasındaki LED sonup yanmasını algılayamayacağınız kadar yumuşak. Son olarak almak isteyenler veya DeathAdder V2 Mini ile arasında kalanlar, duşunmeden alın cunku fazla duşunurseniz karar veremezsiniz bir sure ki zaten her halukarda bu tokatlar V2 Mini'yi ikisini de kullandım. Rival 3 ile de karşılaştıranlar var Rival 3 de lod ayarı sabit geliyor ve kronik sorunlu diye duydum olmasa bile soylenti varsa riske girmeye değmez hic. Bu mouse da bir sorun yaşayan yok en azından. Sicili temiz yani alın gecin alıp da pişman olana parasını atarım o kadar soyluyorum Sorunuz varsa seve seve yardımcı olurum.