Oncelikle merhaba dostlar, yakın zamanda actığım konularda Realme 8 cihazını alacağımı belirtmiştim, gerek internet olsun fazla bir tanıtımı olmadığı icin forumda sizler icin 1 haftalık deneyimlerimi aktarmak istiyorum.

realme 8 realme 8 RMX3085 detaylı ozelliklerini inceleyin, benzer urunlerle karşılaştırın, urun yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
www.epey.com

Oncelikle beğendiğim ozelliklerinden bahsedeyim;

Kutusundan cıkan şarj adaptoru buyuk ve gercekten hızlı şarj ediyor, telefonu yuke bindirmezseniz ortalama 1 gun 13 saat kadar pili yetebiliyor.
Ekranı buyuk ve goruntu kalitesi cok iyi, gerek sosyal medya oyunlarında gerek strateji oyunlarında guzel bir deneyim sunuyor.
Oyun konusunda PUBG tarzı oyunlarla aram olmadığı icin MKX Mobile tarzı oyunları denedim gayet guzel sonuclar verdi. '' PUBG tayfa kusura bakmayın ''
Parmak izi akıcı ve guzel calışıyor, telefonu hafif oynattığınızda ekranda okuyucunun ışığı yanıyor ve parmağı yerleştirdiğinizde ekranın o kısmını aydınlatıp parmağı okuyor.
Bir diğer beğendiğim ozelliği ise kamerası, arka kamerası gercekten guzel işler cıkartıyor, fakat aynı tepkiyi gece cekimleri icin veremeyeceğim.

Beğenmediğim ozelliklere gelelim;

Telefonun hoparloru iyi değil, en azından ben beğenmedim.
Turkiye'de Cyber Black versionu bulunmadığı icin arkasında ''Dare to Leap'' yazmıyor.
Arka kapak cok fazla parmak izi topluyor.
Realme UI 3.0 kaynaklı ufak tefek hatalar.

Ozetle; Bu butcede kamera ve ekran kalitesi arayanlar bu telefonu alabilir, sosyal medya kullanımında ise rahatca ustesinden gelebilen bir telefon. Oyun konusunda benim gibi duşunen kullanıcıları uzmez. Muzik dinlemeyi duşunuyorsanız cok iyi sonuclar alamayabilirsiniz, Instagram'da bile arada ses ayarı yapıyorum.

İşte telefonun kişisel gorselleri;