Evet, oncelikle şunu belirtmek isterim ki kısa bir inceleme yazısı olacak.

Klavyeyi 2 gun once saat 17.00'den sonra sipariş ettiğim icin bu gun elime ulaştı, Trendyol Express gayet hızlı calışıyor ve satıcı da gayet hızlı kargoladı. İndirimde fiyatı 208,27TL'ye duşmuştu uzerine bir de Pokus kampanyası eklenince 133.27TL'ye almış oldum.

Paketleme:

Kutu ve paketleme fiyatına olan oranla beklentime gayet uygundu, daha once MF Product urunu almıştım ve hemen hemen aynı paketlemeyle geldi.

İcinden; kullanım kılavuzu, switch sokme aparatı, yedek switchler ve havalı torba icerisinde klavyemiz cıkıyor.

Malzeme Kalitesi Ve Genel Hissiyat:

Urunun ust tarafı fırcalanmış aluminyum gorunumunde plastikten oluşuyor, arka taraf ise tamamen normal plastik. Tuşların dokusu kotu değil, Turkce karakterler belli bir sure kullanım sonrası silinecek hissiyatı veriyor. Kablo bildiğimiz klasik plastik kablo, paracord tercih edilseydi daha guzel olurdu fakat bu sayede maliyet daha duşuk tutulabilmiş.

Alt taraftaki kaydırmaz kaucuk parcalar işini yapıyor fakat yukseltme ayaklarına kaucuk koyulmamış, zorlarsanız kayması muhtemel.

Yukseltme ayaklarını acıp klavyenin orta bolumundeki tuşlara biraz sert basarsanız klavyenin esnediğini fark edeceksiniz.

Işıklandırma:

Coğu kullanıcının vazgecilmezi, rengarenk ışıklar bunda da mevcut. 9 Farklı ışık modu mevcut fakat ben sevmediğim icin tum klavyelerimde kapalı veya duşuk seviyede beyaz aydınlatmayla kullanıyorum.

Parlaklığı kesinlikle yeterli, tam parlaklıkta gece gozunuzu bile alabilir.

Switchler:

Daha once adını duymadığım bir markanın switchleri, BSun diye bir marka. İnternette biraz araştırdığımda aslında fena değil denecek switchler de ureten bu markanın giriş seviyesi diyebileceğimiz klasik mavi switch modeli kullanılmış.

Artılar:
200TL altına alınabilecek benzer ozelliklerde daha iyi bir urun olmaması​
Mekanik olması​
Işıkların 9 farklı mod seceneğine sahip olması​

Eksiler:
Plastik kalitesi​
Paracord kablo olmaması​
Yazılım desteği olmaması​
Mavi switchlerin cok sesli olması​

Tum bunları goz onune aldığımda klavyeye genel olarak 7/10 verebilirim.

Ayrıca yakın zamanda bu klavyeyi tamamen custom olarak sıfırdan yaptığım halin bir konusu da gelebilir, işlerden vakit bulabilirsem...