Merhaba arkadaslar. 2 yillik evliyim 6 aylik bir kjzim var esimle uzun zamandir hep tartisiriz hep babami arar gel kizini gotur der. Ailesyle yasiyoruz ikmznde yalnislari oluyor. Ama ben hic bir zaman onjn ailem hakkinda soylediklerini aileme yansitmazken o her kavgamizda benm agzmdan cikan her sozu yaptgm her yalnisi her kese soyleyib beni kotu duruma dusurur. En son 4 gun once kavga ettik ev alcaktik ailesinin istemedyni anlyordm sonra banka krediyi benm maasima verdyi icin senin afina olcak ev istemyorm dedi. Bende tamam ama biliyorm ailen istemediyi icn almiyorsn bu arada sehre isime uzak bir yerde yasiyorz ve her gun 40 dakkalik yolu 1 saat ders icin gidip geliyorum. Bana surekli annemi babami sikayet edyorsn falan dedi kavga etdk ertesi gun hazrlandm beni ise gotrmedi baban gelp alsn dedi babami aradi sonradan babasi ikna etdi.ama ben cok kizdm kirldm gerek yok babam artk geliyor dedm babami arayp kizin delirmis gel gotur demis. Kac gundur babamlardaym beni en cok kiran sey hic onemsememesi simdide cocugumu ver gotrb evde gorup gelcem diyor bende mahkeme karari olmadan vermem dedim. Cok uzuluyorum annesinin beni evde nasil sikistirdigini her yaptigimi kinadigini bana eziyet etdyni bildyi halde her defasnda beni insanlarn icinde asagilamasi sonrada bi ozur bile dilememesi beni cok kiriyor.neyse simdi konsmyorz. Cunki her defasnda ben gittim yazdm bana hep gelmeseydn bak yine gideceksn sonra beni sevmyormsn diye bana yalvaracaksn gibi ithamlarda bulundugu icin asla yazamam ona. O da bana yazmaz biliyorm. Kafam cok karisik ickisi yok kumari yok ailesi olmazsa cok iyi anlasiyorz seviyorumda esimi beni ne kadar kirsada. Cevap yazmasaniz bile birilerine anlatmaya ihtiyacim var. Kendimide suclu hiss ediyorm cunki sudan sebeplerden bu noktaya geldik. Sorunlarla bas edemedym icin kendimi sucluyorum.oyle yorgunumki hanimlar.kesge beni anlasaydi onu sevdymi onunla mutlu olmak istediyimi. Ama ailesi hep ona o seni bir gun birakacak dedi ve o da hep benren subhe etdi. Yasayaninjz varsa simdi ne yapmaliyim hem kirgnm asla yazamam ona. Hem de ayrlmak istemyorm. Acaba ayrlmammi hayirli bilemiyorum.cok uzun oldu hakkinizi helal edin icimi doktum