Surprizbozan: Saat 9:00

2 aydır kullanıyorum ve şoyle:
İyi ozellikleri.
1) akıcılık: 120 Hz super akıcı ekran. Surprizbozan: HZ FARKETMİYOR GERCEKTEN COK İYİ telefonu ilk aldığımda 120 Hz olarak kullanıyordum ve akıcılığı beni cok etkiliyordu.
Meğer 60 Hz olarak kullanıyormuşum, ama 120'yi acınca aman Allah'ım 2 kat arttı demedim

Surprizbozan: Saat 9:30

2) stereo ses. Mu-az-zam.
2.5) cok temiz, cok net ses şiddeti harika.
Kotu ozellikleri.
1) batarya: Re-za-let.
1.5: Guc tasarrufu modunda bile 1 gunu zor cıkarıyor.
1.7: 60 Hz ekran.
1.8: Always on display kapalı.
1.9: CPU hızı %70 ile sınırlı.
Olmasına rağmen oyun oynamadığım halde en fazla 5 saat kullanım suresi var.
Surprizbozan: MUTLAKA OKU sonra zaten şarjı gitmiyor en iyisi kapatıp kullanayım dedim guc tasarrufunu kapattım ve o sure 6.5 saate cıktı

2 kamera: Kasıyor.
2.5: 64 MP modda fotoğraf cektiğinizde kamera 3 sn. ye kadar duraklıyor, kasıyor gibi oluyor.
Surprizbozan: Saat saat 10:05

3) Wi-Fi surekli kopuyor.
3.5: Gun icinde 4-5 defa Wi-Fi gidiyor tekrar gelmesi icin kapatıp acmak gerekiyor.
Dış gorunuşu:
1)plastik kasası: Premium mukemmel bir hissiyat vermiyor. Kalitesiz hissettiriyor.
Parmak izi ve yuz tanıma.
Parmak izi yavaş demiştim ekran koruyucu kullandığımı unutmuşum ekran koruyucu kullanılmadığında cok hızlı ve doğru okuyor, yuz tanıma da aynı yarım saniyede acılıyor, gozler acık olması gerekir seceneği kapanınca yarım saniye bile surmuyor.
Parmak izi: Parmak izi ekran icinde olduğu icin yavaş ve coğunlukla okumuyor.
Son olarak ben 7 000 TL civarına aldım o zaman F/P kralı idi şu an 10 000 TL fazla, bu fiyatı hak etmiyor.
sonradan ekleme:
İyi ozellikleri.
1Dolby Atmos:
butun Samsung'larda olan bu ozellik gercekten muzik zevkini derinlerine kadar yaşatıyor.
2) 4K video + OIS= 0 sarsıntı.
3)super AMOLED ekran+1920-1080 muazzam renkler +harika goruntu kalitesi.
3.5) 800nit parlaklık gayet yeterli gun ışığında
Guclu bir işlemci(fazla soze gerek yok)
128 GB +8 GB RAM(RAM fazlasıyla yeterli-hafıza size bağlı)

Surprizbozan: Resim Surprizbozan: saat 11:04