İlk olarak 3 gundur kullanmaktayım uzun sureli tecrubemi 5-6 ay sonunda aktaracağım.
Başvuru işi gayet kolaydı 100/8 paketi icin internet sitesi uzerinden başvurumu yaptım davet kodu da kullandım başvurum tamamlandıktan sonra hemen arandım nufus cuzdanı orneği ve maile attıkları cıktıyı doldurup Yurtici Kargo ile ucretsiz şekilde gonderdim perşembe gunu kargolandı cuma gunu arandım başvurumun onaylanmış olduğu soylendi cumartesi gunu TT ekibi kurulum icin aradı evde olmadığımdan oturu salı gunu gelmelerini istedim sıfır modem verdiler modemin kurulumu hızlıca yapıldı. Modem bağlandıktan 2-3 saat sonra internetim aktif oldu.
Herkesin merak ettiği hız testine gelecek olursam mobil cihazlar ile telefon tablet vs 100download 8upload cok rahat goruyorum hicbir kesilme vs henuz yaşamadım.
Kullandığım masaustu sistemde nano Wi-Fi alıcısı ile 40-50 arası download alıyorum fakat modemle odam arasında 7-8 metre + duvar var. Ethernet kablsou ile bağlayınca değerlerim 2-3 katına cıktı neredeyse tum saatlerde denedim 100+download hızı rahatlıkla veriyor CS:GO ve Valorant'ta denedim hicbir şekilde ping sorunum yok ping değerleri fazlasıyla iyi kısaca şu anlık cok memnunum gecmek isteyen arkadaşlara oneririm. Davet koduyla beraber 124TL olarak geldi aylık bu ortamda bana kalırsa cok iyi fiyat.