Urunun kasa ve ekran kalitesi ust duzeyde. Daha once Gaming notebook sahibi olmadım ancak Gigabyte'la kıyas yaparak soyluyorum bunu.
+Urunun artıları:
-Kasa kalitesi
-2, 5K cozunurlukte ekran.
-2TB Samsung SSD.
-Klavye aydınlatması ve kalitesi.
-Boştayken sessiz ve soğuk calışması.
-Hoparlor kalitesi.
-MUX Switch.
-165 Hz 16inc ekran.
-300W adaptor
+Urunun eksileri:
-Urun tamamen aluminyum kasa olduğu icin yuk altında yon tuşları ve hoparlorun bulunduğu kısım el yakacak kadar sıcak oluyor.
-Fiyatı
Urunde Intel i7 11800h işlemci ve RTX 3070(140W) ekran kartı, 2TB SSD ve 32 GB RAM var. Performans olarak gayet iyi.
Soğutma performansı biraz garip. Şoyleki; MUX Switch acık konumda Valorant oynadığım zaman GPU 80-85 CPU 80-90 aralığında geziyor. Valorant oynarken fanları Full yukte calıştırmıyor ancak GTA 5'te fanları Full yukte calıştırıyor ve 2.5k Ultra ayarlarda GPU 70-75 CPU 70-80 aralığında geziyor. Fan ayarını performans mod dışında değiştirebildiğiniz tek uygulama "Legion fan Control" onu da sizin indirmeniz gerekiyor. Ancak genel anlamda soğutma performansı iyi. Gigabyte'da karşılaştığım oyun oynarken şarjdan gitme mevzusunu bunda hic yaşamadım. Port vs cok anlamam ama fotoğraflarını atıyorum siz bakarsınız.
Not: Eklediğim oyun performans ve sıcaklık değerleri 2.5k cozunurluk ve en yuksek ayarlarda 30 dakikalık oynanış değerleridir. Sırasıyla( Valorant, Witcher 3, GTA 5)
3DMark testinin ekran goruntusunude atıyorum.
Afterburnerdan, bilgisayarın boşta video vs izlenirken ki sıcaklık değerini en son fotoğrafa ekliyorum.
Dosya Ekleri