Yaklaşık 1 haftadır GeForce NOW kurcalıyorum ve deneyimim.

Goruntu:
Coğu kişinin şikayet ettiği sorun goruntu peki gercekten goruntu kotu mu aslında cok da kotu değil ama ben sanki oyundan oyuna değiştiğini duşunuyorum.
CS:GO gibi bir oyunda kotu bir goruntu alırken Control'de goruntu kalitem bence guzel peki katlanmayacak derecede kotu mu bence hayır gayet oynanabilir durumda.

Eki Goruntule 1508523

Fiyat:
Bu kişiden kişiye değişecek bu konu olsa da bana iyi geldi yani kotu bir PC sahibiysen 6 aylık alıp oynanabilir şahsen ben VPN ile Hollanda'ya bağlanıp orada kullanıyorum.
Parası olmayanda oyle deneyebilir ki GT 730 gibi bir ekran kartı ile boyle oyunları oynamak bile bence cok buyuk bir nimet.

Kutuphane:
Bana gore GeForce NOW'ın en zayıf yonu kutuphanesi ben pek de iyi bulamadım ama yeterli mi bence yeterli ama daha iyi olabilirdi ozellikle God of War-RDR 2-GTA 5
Gibi oyunlar bulunmuyor ve cok sacma kesinlikle gelmeleri lazım biliyorum zamanında God of War geldi fakat PS Now yuzunden kaldırırdı ki bence yine zayıf bu oyunlar olmasa da GeForce NOW bu konuyu daha da ileri taşacak mı yoksa yerinde mi sayıklacak mı bilemiyorum.

Şimdi duşuncelerim bana gore guzel bir sistem şahsen ben yakın zamanda bir PC toplayacağım o zamana kadar idare etmek icin kullanıyorum eğer oyununuz varsa ve de.
İnternetiniz iyise bence kullanır.

Artılar:+
Kotu sistem ile oynayabilmek.
Oyun indirmeye gerek kalmamak.
Telefondan oynayabilmek.
Dışarıda guzel oyunlar oynamak.

Eksiler:-
Normal oyuna gore kotu goruntu.
Pahalı fiyat.
Yetersiz kutuphane.

Sonuc: Alınır.