Artılar:
+Farenin ağırlığı gayet guzel 59g.
+Farede kullanılan pixart3335 sensor 400IPS 40G değerlerine sahip, 8 pin bağlantı kullanıyor, genelde Wireless mouselarda kullanılan bir sensor, 3389 sensorune yakın bir sensor, 3360 sensorunden ile hissiyat olarak aynı diyebilirim. pixart3360 ile fazla fark yok aralarında. 3360 sensorunun wireless mouselarda kullanılan versiyonu olarak dusunebilirsiniz.
+Farenin kablosu parakort gibi bir kablo, esnek. Kablosu gayet kaliteli.
++Urunun kutusunun icinden ekstra grip tape ve skatez cıkıyor bu guzel bir detay.
++Farede TTC' nin toz gecirmez 60M Gold Switch'leri kullanılıyor, Switch'ler Huano Switch'lere gore daha sessiz, Omron'lara gore biraz daha sesli bir Switch.
+Urunun malzeme kalitesi iyi, yanlardan sıktığınızda herhangi bir gıcırdama yapımıyor, scrolun kalitesi guzel fakat Zowie'lerdeki gibi sert kademeli sesli scrollardan değil.
+Rtingsin testine gore Click latency (Click gecikmesi) 8.2ms olarak olculmuş, Click latency olarak orta-iyi olduğunu soyleyebilirim. 10ms ve altını iyi olarak sayarsak.(bu arada 200TL'ye satılan Viper Mini de 2.3ms değerinde Click'ler olduğunu da belirtmek lazım
+Yandaki Click'lerin hissiyatı guzel kullanım esnasında bir sıkıntı yapmıyor.
+Urunun lodu guzel bir şekilde ayarlanmış, 1CD kadar bir lodu var. Guzel. Fareyi 1CD mesafesinden fazla kaldırınca otomatik olarak okumayı kesiyor.
Urunu aldıktan sonra DPI devenation (DPI sapması) sorununu cozmek icin NGenuity yazılımı kurup yazılım guncellemesi yapmanızı oneririm.
Eksiler:
-Scrol kalitesi guzel fakat bu farenin boyutuna oranla kucuk, daha ele oturan ve sert kademeli bir scroll gormek isterdim.(Viper Mini scrolu daha buyuk mesela)
-Delikli mouseları bir turlu sevemediğimden dolayı delikli olmasını bir eksi olarak sayıyorum. Deliksiz 70G olsa benim icin daha iyi olurdu. Amazon'da Zamanında 330TL'ye duştuğunu duşunursek 330TL'ye F/P olarak iyi. Normal olarak 400TL-500TL gibi bir fiyata satılıyor. Eder mi derseniz edebilir.
Urun şu anda elimde değil (iade ettim) ama bir daha almayı duşunuyorum daha iyi bir mouse bulamazsam. Bundan dolayı şu anda fotoğrafını atamam.
Urun gercek hayatta resimlerinde gorunduğunden daha guzel gozukuyor. Emin olabilirsiniz. TTC Gold Click'lerin sesi de cok iyi.