Herkese merhaba, bugun koltuk arayışımda oldukca rezalet, rahatsız edici ve gulunc bir olay yaşadım, diğer arkadaşların da yaşamaması icin bu konunun onlara yol gostereceğini duşunuyorum. 16 Ağustos tarihinde Exvega sitesi uzerinden Andromeda modelini aldım. Urun 29'unda elime gecti, ancak gonderdikleri mekanizmayla sitedeki mekanizmanın uzaktan yakından alakası yok. Urunu montajladıktan sonra yamuldular urunlerin kalitesiz olduğundan kaynaklandığını duşunuyorum. İlanda yazan cift kollu mekanizmaya sahip, amortisor class 4 bir urun bekliyordum. Onun yerine aşırı kalitesiz koltuğun sırt kısmını tutamayan aşırı dandik tek kollu bir mekanizma yollamışlar, asla kullanılabilir durumda değildi maalesef. Amortisor ise class 3 geldi.(Class 4 amortisorun fiyatı 100 TL ) Yastıkları aşırı kalitesiz icine elyaf parcası basmışlar. Bel yastığının durması gereken noktayla uzaktan yakından alakası yok, normal oyuncu koltuklarıyla kıyaslıyorum.

Muşteri temsilcisi ile teknik servis farklı kişiler, muşteri temsilcisi mail atmamı soyluyor ancak sistem bozuk olduğu icin mail gelmedi ve tekrar tekrar mail atmam soylendi. 48 saat sonunda cok fazla ısrar etmem sonucunda teknik ekip geri donuş yaptı. Adam ise cok alaycı bir uslupla "Siz resimde cift kollu mekanizma gorduğunuz icin heveslenmişsiniz, bunun da bir farkı yok aynı işleve sahip ikisi" gibi aşağılayıcı bir acıklamada bulundu. İade icin mail attım ona da cevap vermiyorlar. Şikayet kısımlarında ise odeme ucretlerinin olması gerektiğinden cok daha gec iade edildiği soyleniyordu. Kendi sitelerinde kotu yorumları yanıtlamıyorlar. Sonuc olarak urunu tanıtırken yalan beyanda bulunuyorlar, bir konuda yalan soyluyorlarsa her konuda yalan soyluyor olabilirler. Bu nedenle satıcıya guvenmek mumkun değil. Birkac fotoğraf bırakacağım aşağıya ancak koltuğun tam halini hic cekmemişiz. İade icin mail yolladım ancak geri donuş yapmadılar daha. 800 TL daha ucuza kardeşim icin aldığım koltuk cok cok daha rahat ve kaliteli. En son rezilliğe dayanamayıp xDrive Altay modelini aldım. Tecrubelerimi anlatmaya calıştım elimden geldiğince umarım Andromeda ya da Exvega firmasının bir urununu almayı değerlendiren arkadaşlara yardımcı olurum.