Not: İlk incelemem ve headset'lerle cok fazla tecrubem olmadı. Ayrıca test edemediğim birkac şey var ve resimsiz bir inceleme, ondan kusuruma bakmayın.
Urunu Teknobiyotik'den aldım. Odeme sırasındaki hesap acma olayının az daha sinir krizi gecirtmesi dışında sorunsuzdu. Yurtici Kargo ile gonderildi, İstanbul'dan Kayseri'ye 2 gunde geldi. Kutusunda hic bir sorun yoktu.
Kutu iceriği:
Kulaklık Kullanma klavuzu Kulaklık, genel olarak hissi iyi bir plastikten yapılma. Kablosu Sonar 02'nin aksine normal plastik, ama sağlam gibi. Kafama gayet iyi oturdu. Biraz sıkıyor, ama baş ağrısı yapacak kadar değil. Vakum hissi yok, ama kulağın etrafını gayet guzel kapatıyor. Dışarıdan gelen sesleri duymak gayet zor.
En sevdiğim kısmı olabilir kulaklığın; ses kontrolleri ve mikrofon kapama tuşu kabloda değil, sol kısmın uzerinde.
Mikrofon yaklaşık 9cm, bence biraz fazla kısa. Ucunda ışık var, eğer ağzıma yeterince yakınsa gozumu alıyor. Sesinde bir hışırtı var. Discord'dan konuştuğum arkadaşlarım her dediğimi rahat anladılar.
Yazılımı var ama indirmedim cunku bilgisayarda on trilyon tane RGB ayarlama uygulaması olmasını istemiyorum.
Kulaklığın sesi, en kibar şekilde soylersek "ortalamanın bayağı bir altında". Kulaklıktan gelen sesin %90'ı bas. Ama APO Equaliser + PEACE ile ayarladığımda gayet iyi geldi. Yani, hoparloru gayet iyi, fabrikada bazı bas manyakları var ama.
Sanal 7.1'i test etme şansım olmadı, kullanabilecek oyun oynayan biri değilim.
Genel artılar:
Hoparlorleri gayet iyi ve biraz ayarlamayla sesi guzel. Mikrofonu Discord icin yeterli. Plastiği kaliteli. Sitesinde ABS Polymer olduğu yazıyor. RGB efekti aşırı fazla değil, gayet yeterli. Kontrolleri kabloda değil. Genel eksiler:
Hoparlorlerin fabrika ayarları cop gibi. BİM'in 20₺'lık kulakici kulaklıklarının ayarları daha iyidir. Mikrofonu kısa, ve ucundaki ışık dikkat dağıtabilir. Mikrofonu hışırtı veriyor. Eğer Galax Sonar 02 olmasaydı onerebilirdim ama onun mikrofonunun hışırtı vermemesi, ekstra 30₺'ya değer. Yine de guzel bir headset.
İnceleme Galax Sonar 01
İncelemeler0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Alışveriş
- İncelemeler
- İnceleme Galax Sonar 01