Merhaba arkadaşlar, alalı 1 ay olduğu HTC 8S incelemesi yapacağım.

Telefon Ozellikleri :

CPU Hızı : Qualcomm® S4 1 GHz, Cift Cekirdekli

Kamera : 5 Megapiksel

Video : 720p HD Videolar cekebilirsiniz.

RAM : 512 MB (Windows Phone Android Kadar RAM yiyen bir işletim sistemi olmadığı icin gayet yeterli oluyor.)

Pil : 1700 mAh

Kapasite : 4 GB (İcindeki işletim sistemi 3 GB alan kapladığı icin size 1 GB alan kalıyor.)

Kutu İceriği :

Kutunun icerisinde bir adet USB kablosu, şarj aleti, telefon ve bir kulaklık cıkıyor.

Kutuyu actığımızda bizi telefon karşılıyor.

Kutunun İcinden Cıkanlar :

Telefon :

Bu arada telefonda Beats Audio var. Muzik dinlemeyi sevenler icin iyi olacaktır.

Telefonun arka kapağı tamamen cıkmıyor.

Kullanıcı Deneyimleri :

Telefon gercekten guzel, ara sıra 1-2 saniyelik donmalar oluyor. 512 RAM İle bence normal.
Maalesef yukarıda da yazdığım gibi size sadece 1 GB bir alan kalıyor. Bu uzucu, ayrıca hafıza kartına uygulama yuklenmiyor.
Temple Run Derseniz tabiikide var kendiniz mağazadan indirebilirsiniz.
Telefonu Evkur'dan 900 TL'ye aldım, giriş seviyesi bir telefon diyebiliriz. Daha once Android kullanmadığım icin bir zorluk cekmedim. Wave 525'den Bu telefona gectim. Bu telefon Windows Phone 8 ile geliyor oyun icin alınacak bir telefon değil lakin, Windows Mağazada Android gibi cok fazla oyun yok. Ama mağazaya her gun 2-3 yeni uygulama geliyor. Bu gercekten guzel. Bu telefon muzik dinlemek icin alınırsa iyi bir secim olur lakin Nokia Lumia serisi ile kıyaslanamaz bu telefon. Telefona Xbox uygulamasını indirdiğinizde Xbox karekterinizi duzenleye biliyorsunuz eğlenceli bir şey. Telefonu bu zamana kadar neredeyse 5-6 kere parkenin uzerine ekran ustu duşurdum ve bir ciziği bile olmadı.

Bu konudaki tum resimler BlackBerry Bold 9780 ile cekilmiştir, yakında incelemesi gelecek.

https://www.technopat.net/forum/kullanici-incelemeleri/30473-htc-8s-kamera-testleri.html