Merhaba arkadaşlar,

Bu konuda sizlere Logitech Z-323 hakkında kendi yorumlarımı da katarak bilgiler vereceğim. Oncelikle;

Z-323 Nedir?

Z-323 Logitech'in sunmuş olduğu bir hoparlordur. Orta derecede olan bu hoparlor fiyatı 120 ile 160 TL arasında piyasada bulunmaktadır.

Z-323 Genel Ozellikleri:

Z-323 Teknik Ozellikleri:

Z-323 Goruntuleri:

Z-323 Videolu Urun İncelemesi (Teknoseyir)

Z-323 Kullanıcı Yorumum

Logitech'in Z-323 model hoparlorleri orta seviye kullancılara hitap eden bir urundur, oncelikle bunu belirtmek gerekir. 1+1, laptop hoparloru, monitorlerdeki dahili hoparlorlerden geciş yapıldığında ses kalitenizi 10 adım yukarıya cıkaracaktır. 360 derece ses deneyimi sunan bu urunde 2 adet 6 watt'lık hoparlor ve bir adet 30 watt'lık subwoofer bulunmaktadır. Genel olarak iyi bir ses kalitesi sunan bu urunde 3 cihaz aynı anda bağlanabilmektedir. Sağ hoparlorunde kulaklık girişi de bulunmaktadır. Bass ayarlamaya yarayan tuşu orta seviyelere cektiğinde memnun eden bir ses duzeyi ortaya cıkıyor fakat ustune cıkıldığında basslar sesi boğabiliyor veya altına inildiğinde tizler icin ekolayzer ayarı gerekebiliyor. Genel itibariyle F/P urunu olan Z-323'u orta seviye kullanıcılara tavsiye ediyorum. Daha ust model bakmak istiyorum derseniz X-530 tavsiyemdir.

Z-323 Derecelendirmesi (10 uzerinden derecelendirilmiştir.)

Ses duzeyi: 7
Ses kalitesi: 7
Bass kalitesi: 6
Tiz kalitesi: 6
F/P derecesi: 8
Gorunuş: 7

Z-323 Artılar, Eksikleri

+ Goruntu itibariyle guzel
+ 3 adet cihazı aynı anda bağlama ozelliği
+ Kulaklık girişi
+ 360 derece ses deneyimi

- Yuksek bassta hafifce boğucu ses
- Tizlerde bekleneni verememesi
- Hoparlor uzerinden koruyucu olmaması (Videoda belirttiği gibi.)

Tavsiye Ediyor Musunuz?

Logitech kalitesine guvenmeyen olmadığını duşunuyorum ve dahili hoparlor veya duşuk seviye hoparlor kullanan herkese tavsiye ediyorum.