Doktor opstravent diye bir takviye verdi. Başta cok pahalı geldiği icin alamadık. Sonra burada araştırdım genelde herkes Proxeed plus kullaniyor. Memnun kalan da baya var sanırım.
Tereddute kaldım acaba onu mu alsak diye ama iceriklerini karşılaştırınca sanki opstravent daha fazla iceriğe sahip gibi geldi. Onda olmayan diğerinde var bazıları da ortak.
Bu ilacları kullanmış olan yada farkı bilen var mı? Şu anda Opstraventi kullanıyor 1 kutu bitti 2.ye gecicez. 3 kutu sonunda tekrar değerlere baktiricaz. İnsaallah yanlış secim yapmamışızdır.
Ekte icerik karşılaştırmalarını koyuyorum. Ustteki Opstravent alttaki Proxeed Plus.
Opstraventteki icerikler diğerinin yarısı gorunuyor ama gunde 2 tane alınıyor o. Miktarları ayni yani.
DUZENLEME:
Evet arkadaslar konuyu nisanda acmışım tam 3 ay olmuş ve ben hamile olduğumu oğrendim şukurler olsun. İnsaallah kimyasal vs gbi sorunlar yasamadan sağlıkla devam edebilirim. Ilaci kesinlikle kullanin derim. Biz 3 kutuyu bitirdik. İnsaallah sizlere de faydasi olur hepimze bu mutluluk nasip olsun insaallah