Herkese merhaba. Beni aranızda illa ki buradan bilen vardır, 4 yıllık evliyim yaşım 25 ve hic hamile kalamadım. Şimdiden yazayım amh kactı vs gibi sorular sormayın cunku bizde butun değerler normal, eşimde de bende de hicbir sorun yok cok şukur. Yumurtalıklarım gayet iyi calışıyor ve rahim kalınlığım gayet iyi ve tupler acık.. Biz cok doktor değiştirdik, bi tanesi bana en sonunda yaa cok gencsin ne bu acele demişti.. Ondan sonra da bıraktım klomeni folik asiti, dedim tup bebek yapalım. Zaten burda danışmıştım yine bircok kişi tup bebek yap neyi bekliyosun demişti.. Bir arkadaş tavsiyesi uzerine Ali Osman Koyuncuoğlu ile tanıştık, hatta aranızda belki bilen vardır arada Esra Erol ’a cıkıyor. Bahcelievler ’de ozel muayenehanesi var. İlk karşılaşmamızda beni cok sevdi, sebebi durumun ‘sebepsiz infertilite ’ olmasıydı. En sevdiğim hasta grubu dedi. Yaşın genc %70 ihtimal pozitif olur ilk denemede dedi.. Hangi ilacları kullandığımı soylememe gerek yok cunku aşağı yukarı hepimizi aynı ilacları kullanıyoruz. Coğunluğu gobekten ve kalcadan iğne zaten. Benim 4 embriyom vardı, doktor cift transferi uygun gordu (biri 5. diğeri 6.gun embriyosu) diğer iki embriyo icin dondurmaya gerek yok boşuna para vermeyin dedi. Cok umitliydi transfer ettiği iki embriyo icin, acıkcası bizde. Elimden gelen herşeyi yaptım: 10.gun sonunda aldığımız sonuc; negatif. Bhcg once 21 ’di ve sonra sıfırlandı. Sonucu attık, bi mesaj geldi bana ‘yarın buraya gelebilir misiniz sizinle goruşmek istiyorum ’
Gideceğiz ama duyacağımız hangi cevap bizi tatmin edecek ki daha? Embriyo sağlıklı değildi genetik bozukluk vardı, beklediğim cevap bu. Gerci bu surecte doktor elinden geleni yaptı hakkını yiyemem, icimize sinmeyen hicbir şey olmadı. Ve aşağı yukarı tup bebek tedavimiz eşimin hesabıyla bi 15-16 bin lira arası bişey tuttu. Elde var koca bi sıfır, aldığım dunya kadar hormon ilacı. Olmadı, tutmadı ve tup bebek maceramız sona erdi. Bir kez daha denemeyeceğim, pes etmek değil bu, ustelememek.. Sanırım Allah bizi en cok istediğimiz şeyle sınıyor. Her şeyin bi vakti var buna tum kalbimle inanıyorum. Buraya cok isterdim benim mucizem size mucize getirsin diye yazmayı ama nasip olmadı. Eğer cocuğumuz olursa erkek yada kız isimleri bile belli yıllardır yani bekarlık zamanımızdan beri. Ama ortada cocuk yok. Olmuyor, olmuyor..
Allah bu yolda beklenti icinde olan kim varsa, tez zamanda kucağını doldursun. Bebek hasreti ceken kim varsa Rabbim tez zamanda nasip etsin hayırlı haberleri.Ama ben an itibari ile cocuk konusunu hayatımdan cıkarıyorum, artık doktora gitmek yok ilac kullanmak yok. Madem hicbir şeyim yok, o zaman olmuyorsa da olmasın cok yoruldum.. Dilerim bu yolda emek verenler cektiği tum zahmetlere değecek sonuclar alırlar