Kızlar merhaba polikistik over olmamdan kaynaklı adetlerim duzensiz ilacla oluyorum genelde malesefe neyse konuya gireyim şimdi ben doktor tedavisine başladım 8 tane menopur 75 iğne bide letrol diye bir hap kullandım 5 gun icinde bugun kontrole gittim baktı gayet guzel dedi herşey yumurtaların yeterli olgunluğa gelmiş rahim duvarin falan da iyi ve catlatma iğnesi verdi onu da bugun saat 2 bucukta yaptım 9 ocakta ilişki onerdi tek bir gun ama 9 ocaktan oncede sonra da ilişki olmayacak dedi sadece 9 ocakta ilişki ve 22 ocakta da kan ver dedi sorum şu sizce 1 gunde tutma ihtimali ne kadar olur yeterli olur mu bir gun ya kafam cok karışık ovulasyon testi de yapıyorum ama hic oyle aman aman bir koyuluk gormedim daha lutfen bilgisi olan yorum yapabilir mi napsam acaba cevaplarınızı bekliyorum teşekkurler şimdiden herkese
ReadBull.net sizlere daha iyi hizmet sunmak için çerezleri kullanıyor. ReadBull.net'i kullanarak çerezleri kullanmamızı kabul etmiş olacaksınız.
Detaylı bilgi almak için Gizlilik ve Çerez Politikası metnimizi inceleyebilirsiniz.