Merhaba hanımlar ben bir bucuk yıllık evliyim ve hic korunmadık korunmasız ilişkiye rağmen hic bir şekilde gebe kalmadım yani ne dış gebelik ne duşuk hic birini yaşamadım sonra doktora gittim ve polikistik over olduğumu oğrendim FSH lsh normal tuplerim acık bir problem yok eşimdede yok herneyse gecen yıl ilk aşılamamı oldum malesef aşılamanın 8. Gunu regl oldum daha sonra doktorumu değiştirdim ve gonal f iğne vurulmaya başladım 2 ay kadar iğneye vucudum cevap vermedi kan geldi surekli sonra tedaviden yanıt aldım iğnelere vucudum cevap verdi yumurtalıklarım gelişti ve ben 02.01.2021 tarihinde ikinci aşılamamı oldum her şey bu kez gayet iyiydi rahattım olucağına o kadar inanmıştım ki 10. Gunumde akşam belimde ve karnında feci bir ağrı adet ağrısı gibiydi ama kanama yoktu 11. gun kucucuk lekelenmem oldu yerleşme kanaması diye duşundum kendimi oyle teselli ettim gece cok ağrılı gecmedi ama hafif bir ağrı vardı belimde ve karnında gece kontrol ettim yine cok az lekelenme olmuş yerleşme kanamasıdır dedim sabah yani 12. Gun bir onceki gunlere gore biraz daha fazla geldi sanırım regl oldum ve bu kez de tutmadı galiba bunu buraya paylaştım cunku ben ve benim gibi olan herkese bilgi olsun ihtiyac anında bulup okuyabilsinler evet benim hikayem cok parlak değil ne yazık ki ama ben hem icimi dokmek hemde bu zorlu surecimi sizlerle paylaşmak istedim şimdi gidip kanda gebelik testi yaptırcam anne olmak icin cabalayan kadınlar kucucuk bir umuda kocaman sarılır cunku