Site adresi : thewalkingdeadturk.com
Site icin istenen fiyat : PM ile Teklif
Sitenin aylık getirisi : hic adsense bağlanmadı
Sitenin acılış tarihi : 04.04.2014
Kategorisi : Dizi
Gunluk - Aylık Hit : -
Ziyaretci kaynağı : -
Domainin yaşı : 1
Pagerank değeri: -
Hosting dahil midir : -
Banlı olduğu sponsor : -
Banlı olduğu arama motoru : -
Kullanılan yazılımın lisansı satışta devredilecek mi : -
Yazılım lisans sonlanma zamanı : -
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Hayır yok

Domaini yaklaşık 1 yıl once aldım ama işlerimden dolayı ilgilenemedim. Amc'nin sevilen dizisi olan The Walking Dead tum dunyada en cok izlenen drama dizileri arasında. Ulkemizde de ozellikle yoğun ilgi goruyor. Dizi şu an 5. sezonda ancak yukselen ivmesi yapımcılara daha cok sezon gordurecek gibi. Alan adını bircok unlu dizi sitesine bakarak satın aldım. Coğu buyuk dizi fan sitelerinin adlarının sonunda "turk" bulunmakta. Bu da insanları siteye bağlama sebeplerinden bir tanesi. İnsanlar sizi officalin Turkiye temsilcisi sanabiliyorlar.

Siteye hit cekmek cok kolay, bunun icin: Twitter, instagram ve facebookta sayfalar oluşturulup, sayfaya organik hit sağlanabilir. Youtube sayfasında fan traileri yayınlanıp, hit toplanabilir. Ayrıca sitede blog ve forum uzerinden diziye ait spoilerler, yorumlar verilebilir; yeni bolumlere ait download ya da streaming sağlanabilir.

Acıkcası sitenin domaini 20 gun sonra dolmak uzere ama satış gercekleştiremezsem uzatacağım. Bolumler kadar dizi uzun sezon aralıklarıyla biliniyor. Yani sezon arası demek bir nevi fırsatlar da sunmuyor değil. Setten fotoğraflar v.s internetten bulunup, bu konular yoruma acılabilir. Fanlar bir fotoğraf icin bile yuzlerce yorum yapabiliyor. Forum v.s desteği ile insanlar sitede tutulabilir. Soundtracklerden, wallpaperlera varana kadar izleyiciye portfoy sunulabilir.

Dizinin izleyici yaş aralığının genc kesime hitap ettiğini varsayarsak alan arkadaş siteyi kolaylıkla bir yere getirebilir.