Bitiş tarihi: 11.01.2017
İstediğim Fiyat: 350 TL
Odeme Yontemi: Enpara, iş bankası, ziraat, vakıfbank
Acıklama:
Merhaba arkadaslar acil sıkıştıgım icin 1 yıldan fazladır elimde olan ve anime sitesi kurmayı duşunduğum domaini satmak istiyorum. Acıkcası domain fiyatlarını v.s bilmem yada neye gore değerlendirilir, anime izle kelimelerinin aylık aranma hacimler 500 600 k arası baktıgımda, sıranın onemi varmı bilmiyorum fakat izle anime kelimelerinin aramasının da aylık aranma hacmi 80 k imiş en az. Ocak ayında 120 k bu rakam. Anime sektoru de turkiyede gittikce gelişiyor zaten illa ki duymuşsunuzdur. Ben kendim siteyi acarak kat kat kazanabileceğimi duşunuyorum fakat gercekten cok sıkışık durumda olduğum icin ve şuan bana yarayabilecek en iyi ve asgari fiyata satmak istiyorum. Dediğim gibi piyasayı pek bilmem domain neye gore değerlidir değildir cok fazla anlamam lutfen olumsuz yorum yapsanızda aşağılayacı yorum yapmayınız. İhtiyacım olan rakama satmak istiyorum, zaten cok gelir ve o fiyat bu domaine verilmezse kimse almaz elimde kalır artık kalsa da ileride ben hedefimi gercekleştirmeye calışırım.
Demem o ki belirlediğim fiyattan aşağısına satsamda bi işe yaramadığı icin bu fiyata alan olursa hayırlı olsun olmazsa hayırlısı olsun