Merhaba Arkadaşlar,
2013 un sonlarında actığım 2014 mart ayından beri ilgilenmediğim sitemi satıyorum.
Alışa geldik bir fragman sitesi değil. Yaklaşık 2 ay boyunca gece gunduz ilgilenip yazılımını yazmıştım. Ama malesef mart ayından sonra hic ilgilenemedim. Acıkcası ilgilenecek de vaktim yok. 2.5 yıldır web adsensesi bulunuyor, zaten fragman legal birşey.
En iyi Filmler
Uğraştığım donemde en iyi filmler ve iyi filmler kelimesinde birinciydi. İcerik eklemeyi bırakınca yavaş yavaş duştu. O zamanlar gunde 300 tl kazanc sağlıyordu. Fakat vakit yetersizliğinden ilgilenemedim.
Sitenin amacı film arayanlara film bulmayı kolaylaştırıyor.
Muthiş filtreleme ozellikleri, Oylama sistemi, izlediklerim, izleyeceklerim ve izlemeyeceklerim ile secmeyi ve karşısına getirmeyi kolaylaştırma.
Proje dunyada eşi benzeri yok, yazılımında eşi benzeri yoktur.
Pazarlıksız istediğim fiyat 40.000 tldir. Asla iade almam, istanbulda elden teslim ederim.
Hitti sıfır olarak duşunun cunku 1 yıldan fazla suredir hic icerik eklemedim. Bir fragman sitesi muhakak her cuma guncellenmelidir. Ortalama haftada 1 saatinizi alır, ama gecmişi yuklemek ilk etapda 15 gununuzu alacaktır.
Ciddi ilgilenen arkdaşlar konu altına ilgileniyorum mesajı bıraksınlar. İletişim icin pm atarım. Pm kutum doludur, siz bana atmaya calışmayınız.
Paraya ihtiyacdan değilde boyle bir yazılımla hic ilgilenemeyeceğim ve yatmasına gonlum el vermediği icin satıyorum. 200 den fazla sitem var bu tarz sitelerimin bir coğuyla ilgilenemiyorum.
Alacak kişiye sitenin %50 sinide yarı fiyata satıp o ilgilenmek isterse ayak uydururum.
Lutfen konu haricinde bir mesaj bırakmayınız. Hic birşeyin garantisini vermiyorum. Yazılımsal omur boyu destek tek verdiğim garantidir.
Fragman Sitemi satıyorum (Web_Scripti)
Domain Alımı & Satışı0 Mesaj
●6 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Domain & Sunucu & Web Hosting
- Domain Alımı & Satışı
- Fragman Sitemi satıyorum (Web_Scripti)