Bir cok bebek bekleyen arkadaşımın bu topiği heyecanla beklediğini biliyorum, ve size en ince ayrıntısına kadar en erken gebelik belirtilerimi anlatacağım

Oncelikle yumurtlama gunumde kasığımda pıtpıt damar atması gibi bir şey hissettim o an dedim kesin bu dollenme işareti cunku vucudumu cok iyi tanıyorum şuana kadar olmayan yabancı bir histi.Sonra ki gunlerde de ara ara kasık ağrısı ve kasıkta pıt pıt atmalar devam etti, ara ara da goğsumde sızlama hissettim ama en belirgin ozellik bu kasıktaki hareketlilik ve ruhsal olarak huzursuzluk vardı, adetime dort gun varken kalktım lavobaya girdim bir baktım acık pembe renkte kan gelmiş, dedim kesin hamileyim, buda yerleşme kanaması ve o pembe leke cok kısa surdu, eşime dedim kan verelim, oda daha erken regl gununu bekle dedi, dedim hissediyorum var bişey ve ozel bir hastanede test yapıldı beta hgc 94 cıktı tam dort gun sonra gittiğimde ise 834 olmuştu Dr beta hgc 5000 olunca gel keseye bakalım dedi. Umarım faydası olmuştur, RÂbbim isteyen herkese hayırlı evlatlar versin inşallah