Arkadaşlar merhaba bu gruba katılma amacım benim gibi durumu muallakta olupta butun gun forum sitelerini okuyup ezberleyen arkadaşlarıma bir nebze umut olmak.
2016 Mayıs ayında 25 yaşında evlendim.4 ay korunmasız ilişkiye rağmen hamile kalamayinca seruvenimiz başladı.Esime şiddetli oat ( spermin morfolojisi in bozuk hareketinin yavaş ve sayısının az olma durumu) bana da pko tanısı konuldu.Rapor hazırlandı hemen tup bebeğe başlandı ilk tup bebek denemem 5.gun embriyosuydu biyokimyasalla sonuclandı arkasından donmus embriyo transferi yapıldı gebelik oluşmadı.sonra merkezi degsitirdim taze 3.gun embriyosu transfer ettiler beta 3.39 gibi sacma bir değer cıktı.1 yıl ara verdim cunku hem maddi hem manevi cokmuş durumdaydim.Daha sonra benim en buyuk Şansım doc.dr.Pinar Ozcan'ın tedavi gorduğum merkezde işe başlaması oldu.Tedaviye hazır hissedince once histereskopi yaptı rahimde yapışıklık varmış onu actı ve ardından dondurulmuş 3.gun embriyosunu transfer etti ve bingoo şu an oğlum 13 aylık. Yazım cok uzun oldu lutfen kusura bakmayın ama sizi biraz daha yorucam.Bir takım sebepler dolayısıyla tekrar embriyo transferi olmaya karar verdim.Transfer sonrasi 12gunu beklemek ne kadar zor bilirsiniz belirsizlikler de surekli kadınlar kulubu acılır karşılaştırmalar yapılır.9.gun yaptığım idrar testinde silik ikinci cizgiyi gordum.11.gun verdigim kan tahlili 32 cıktı hocam her ne kadar normal 2 gun sonra tekrarla desede ben herhalde yine biyokimyasal olucak değer duşuk diyerek yedim kendimi.Sonrasinda cok şukur 13.gun74
15.gun210
17.gun 600 cıktı.
Gecen hafta keseyi bugun kalp atışlarını gordum.Gonulden isteyen herkesin bu duyguyu tatması dilek ve duasiyla.
Transfer sonrası beta HCG değerleri hakkında konusalim
Tüp Bebek0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Tüp Bebek
- Transfer sonrası beta HCG değerleri hakkında konusalim