Merhabalar hanımlar. Ben gecen seneden beri fiyat araştırması yapıyorum ve bu işlemlerin nasıl ilerlediğini araştırıyordum. Acıkcası beni istediğim iceri veren bir yazı gormedim icin kendim yazmak istedim.
1. Fiyat ben ekim ayında işlemlere başladım ve 2 merkezden fiyat aldım.
-Bahceci tup bebek merkezi benden işlem icin 10.500 / 12.000 ₺ kusur para istedi + ekstra kalan yumurta İcin dondurma parası 2000-2500 civarıydı. İlaclar icinde 3500/4000 Arası tutar dedi . İlk goruşmeye gittiğim doktorlar ucretsiz goruştum ayrıntılı bilgi aldım ve ayrıldım.
- Bahcelievler Memorial a gittim orada da goruştum doktorun ilk goruşmesi ucretsiz di 7500 ₺ fiyat verdiler + kalan yumurtaları dondurmak icin 1750 ₺ para istediler. Ve ekstra 3500/4000 ₺ ilac parası tutuyor dediler. Tabi ki butceme uygun olan Memorial ı tercih ettim bende.
2. tup bebek yapmak istiyoruz dedikten sonra ;
- sizden bir suru test istiyorlar bu testleri devlet hastaneleri ucretsiz yapıyor eğer şansınız varsa devlet hastanesinde yaptırabilirsiniz randevu alıp diğer turlu benden 500/750 ₺ para isteyeceklerdi testler icin ama ben devlete yaptırdım ucret odemedim. Eşinizinde sprem testi vermesi gerekiyor onu devlet yapmıyor ondan oturu ozelde yaptırıyorsunuz biz 200/300 ₺ civarı birşey odemiştik eşim icin.
3- ne zaman doktora gidiyoruz
- adetin 2. Veya 3. Gunu doktora gitmeniz gerekiyor
4 - nasıl ilerliyor surec ;
- ilk adette gidiyorsunuz , size test yaptırıyor testler cıkana kadar adet bitiyor benim 2. Adetime kadar beklemiştik sonra 1 gun arayla surekli doktora gidiyorsunuz ve size kullanacağınız ilacları saatleri soyluyor. Doktora hemen hemen her gun gidiyorsunuz yani beni surekli cağırıyordu. İlk ay yumurtalarım yetersiz sayıda olduğu icin işlemi yapmadık ikinci ay yumurta toplama işlemini yaptık ama değerim yuksek cıktı İcin 5. Gune giden 2 yumurta mı dondurma kararı aldık. 2 ay ara verdik Rahmi dinlendirdik değerlerimi duzelttik ve martın 20. Sinde hayırlısıyla embriyo yerleştirdik.
- işlem cok acısız korkmanıza gerek yok.
- ilaclar bizde 3500/4000 den fazla tuttu neredeyse 7000 ₺ buldu.
- ben cok heyecanlıyım inşallah hayırlı ve sağlıklı şekilde sonuc alırım. Sizlerle paylaşmak istedim sormak istediğiniz soruları sorabilirsiniz.
bana dua edin lutfen.
Tup bebek fiyatları ve sureci nasıl ilerliyor
Tüp Bebek0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Tüp Bebek
- Tup bebek fiyatları ve sureci nasıl ilerliyor