Şoray hayranlarına filmlerinde soylenen şarkıları kendisinin seslendirdiği bir album cıkaracağını acıkladı...

İzmirli sevenleriyle bir yıl aradan sonra buluşan Turk sinemasının ‘Sultan’ı Turkan Şoray, hayranlarına şimdiye kadar oynadığı filmlerde soylenen şarkıları kendi seslendirerek album cıkaracağını acıkladı. İzmir Buyukşehir Belediyesi ve Edebiyatcılar Derneği’nin ev sahipliğinde duzenlenen soyleşi ve imza gununde izdiham yaşandı. Şoray’ın gectiğimiz gunlerde cıkan ‘Sinemam ve Ben’ adlı kitabını imzalatma imkÂnı bulan hayranları, “Turkan Sen Bizim Herşeyimizsin” sloganları attı. Şoray, hayranlarına “Canımsınız” diye karşılık verdi.

‘Şarkıcıları kıskanırdım’
Hayranları ile ic ice olamamaktan şikÂyet eden Turkan Şoray, “Seyircimle aramızda hep bir perde vardı. Bu yuzden ben hep ses sanatcılarını kıskandım. Onlar hep seyirciyle sarılıp opuşurler ve hasret giderirlerdi. Cunku konserleri sayesinde sevenleriyle ic ice zaman geciriyorlardı. Bizler oyuncu olarak hep uzaktan hasret giderdik. Anca galalarda bir araya gelirdik. Ama yazdığım kitap ile seyircimle buluşma olanağı yakaladım. İmza gunleri beni mutlu ediyor. Her gun imza gunu olsun” dedi.

Sıra albumde
Şoray, “Hepimiz bu dunyaya bir şey bırakacağız. 220 film cevirmişim. Bunların yanında 120 adet kostum bırakacağım. En son yazdığım kitabın yanı sıra en onemlisi album cıkaracağım. Bu hafta goruşmeler başladı ve iki aya kadar butun oynadığım filmlerdeki şarkıları ben seslendireceğim. Bir kereye mahsus olacak bu albumde ’İcin İcin Yanıyor’, ’Sevemedim Kara Gozlum’ gibi şarkılar da yer alacak” dedi.

HABERTURK