cok gsl magnum dondurma gibi olduu

bitter cikolata ufak ufak kırılır..

kek (250 gr.)
100 gr bitter cikolata
100 gr sutlu cikolata
200 ml. sıvı krema
ustunu suslemek icin antep fıstığı,hindistan cevizi,renkli pasta susleri vs...

hazır alınan 200 ml. krema tencerede kaynatılır..
ocak kapatılır.. sonra icine ufaladıımız bitter cikolata konulur ve kremanın sıcaklığı ile erimesi sağlanır.. icine 250 gr. kek ufalanır.. iice harmanlanır ve dolaba konur.. 2 saat bekledikten sonra yuvarlak şekil verilerek yağlı kağıt konulmuş bi tepsiye dizilir..onu da 2 saat dolapta bekletiyoruz..
sonra benmari usulu 100 gr. sutlu cikolatayı eritiyoruz.. dolaptan cıkardıımız yuvarlak cikolata toplarının ustune erittiğimiz cikolatayı suruyoruz.. sonra arzuya gore susluyoruz ustunu..

arkadaşlar tarif boyleydi.. ben de buna gore yaptım..cok guzel oldu.. magnum gibi
ben hazır kek kullnadım onlarda 260 gr.dı.. meyveli olandan kullandım.. krema ulkerin falan hazır satılıo zaten ondan aldım..ben ustunu suslemedim cunku gercekten gerek kalmadı.. tadı o kadar mukemmel olduki.. boyle 2 saat falan bekletmeye dayanamadım ben, attım buzluğa yalnız elle yuvarlak yaparken cok cıvıyo cikolata.. o nedenle buzluğa attım ben.. afiyet olsun kızlaarr.. sizde deneyiin bu malzemeden 20 22 tane cıkıo yazıodu serviste ama bende tam 18 tane cıktı.. yaptığınız yuvarlaklara gore değişio tabiki