neden ben anne olamıyorum*
Tüp Bebek0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Tüp Bebek
- neden ben anne olamıyorum*
-
23-09-2022, 05:08:28bu soruyu 5senedir kendime sordum ama hep aynı cevaplar allahın taktiri hayırlısı herşeyin bir vakti saati vardır dedim ama icimde hep aynı sızı nede*benle ve benden sonra evlenenler 2ci cocuğu yaptılar.ya biz once ilac tedavisi olmadı eşim ameliyat oldu olmaı hadi bakalım iğne tedavisi oda olmadı en son care tup bebek.bana bu kadar tedavilerden sonra aşılama bile yapamadılar biliyormusunuz .cok fazla folukul oluşmuş 3ay boyunca 60 tane gonal f kullandım ama sonuc ..............kocaman bir sıfır .doktorum coğul gebelik olabilir ve hayatın tehlikeye girer dedi ve aşılama yapmadı .ben cok yoruldum arkadaşlarhem maddi hem manevi.artık bir şeyler yolunda gitsin ve sonuc alalım istiyorum 5senenin sonunda gelinen yol tup bebek ama o da okadar kolay değil once rapor icin uğraşıyorum devlet ilacların ve hastanenin bir kısmını odesin diye.benden ve eşimden bir suru tahlil istediler onları gecen hafta verdim sonucları alıp unuversteye vericem 3gun icinde heyet toplanıp karar veriyormuş inşallah cıkarda kafamdaki o kocaman agırlık kalkar.buyuk gun 23 ocak sonucları o gun vericem hayırlısı bakalım ALLAH herkesin gonlunun muradın tez zamanda versin inşallah...kendinize iyi bakın benim gibi herşeyi kafaya takmayın.....