Turk Rock muziğinin başarılı kadın vokallerinden Şebnem Ferah'ın, muzikseverlerin ozlemle beklediği, uzun yıllardır marketlerde yer almayan, her biri klasikleşmiş; "Kadın", "Artık Kısa Cumleler Kuruyorum", "Perdeler" ve "Kelimeler Yetse" albumleri Pasaj Muzik etiketi ile 14 Şubat'ta tekrar muzik marketlerde olacak.
Muzik kariyerine 16 yaşında Volvox grubunu kurarak başlayan Şebnem Ferah, 1996 yılında "Kadın" albumuyle ilk solo calışmasına imza attı. 1999 yılında "Artık Kısa Cumleler Kuruyorum" adlı 2. albumunu, 2001 yılında produktorluğunu de kendisinin ustlendiği "Perdeler" albumunu, 2003 yılında ise yine produktorluğunu kendisinin yaptığı "Kelimeler Yetse" isimli 4. albumunu yayınladı.
2005 yılında "Can Kırıkları" albumunu sevenleriyle buluşturan Şebnem Ferah, İstanbul Symphonic Project'le 10 Mart 2007'de İstanbul'da verdiği konserin kayıtlarını; DVD ve CD secenekleriyle yayınlandı. 2009 yılında 6. studyo albumu "Benim Adım Orman"ı dinleyicisi ile paylaştı.
Muzikseverler, onumuzdeki aylarda yeni albumunu yayınlamaya hazırlanan Şebnem Ferah'ın bugune kadarki uretimlerine eksiksiz olarak 14 Şubat tarihinden sonra muzik marketlerden ve dijital platformlardan ulaşabilecekler.
ŞEBNEM FERAH - DİSKOGRAFİ
Kadın (1996)
Artık Kısa Cumleler Kuruyorum (1999)
Perdeler (2001)
Kelimeler Yetse (2003)
Can Kırıkları(2005)
10 Mart 2007 İstanbul Konseri (2007)
Benim Adım Orman (2009)